Miesiąc mogą potrwać te najsilniejsze objawy. Ale te subtelniejsze możesz odczuwać nawet kilka miesięcy, ratuje Cię tu tylko dość krótki staż.
Jednak przy takich dawkach z jakich korzystałeś igrasz z ogniem i narażasz się na ekstremalnie nieprzyjemne konsekwencje. Jeśli masz już takie objawy odstawienne to niewykluczone, że przy powrocie do THC możesz być na autostradzie do CHS, poczytaj mój wątek na ten temat: chs-cannabinoid-hyperemesis-syndrome-po ... 79353.html
Na razie zachowaj całkowitą abstynencję, najlepiej co najmniej roczną.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Aż rok ? nawet microdose odpada ? Dopiero od października przeszedłem z suszu na koncentraty, stopniowo dochodząc do tolerancji jaką wyrobiłem, najbardziej denerwuje ten apetyt
Scalono — CAF
Przeczytałem twój wpis, nigdy nie przytrafiły mi sie wymioty czy silne bóle brzucha, codziennie ćwicze dość intensywnie, jestem bardzo aktywny, ale to co robiłem ze sobą podczas ciągów to aż brak słów, trenowałem najarany, spałem najarany, na edukacje zdarzało sie, że szedłem po rannych 3 buszkach....
Od momentu odstawienia ( 10 dni ) wróciłem do treningów, czuje znaczącą poprawe w porównaniu do tego co było, stąd też moje pytanie czy nawet microdose odpada.... sport który uprawiam jest bardzo wyczerpujący oraz bardzo obciążający psychike, więc THC dawało mi dużą ulge na sen, odpływałem i zasypiałem w 2 minuty
Edit : a może przerzucić sie na destylaty ale CBD ? Kupić baterie 510 razem z atomizerem, zalewać i vapować na sen ?
Edit : moje zdrowie jest ważniejsze niż chwila ulgi z destylatów czarnorynkowych, podjąłem właśnie świadomą decyzje uratowania swojego zdrowia, tracę wage....
Rzucam to hujostwo w pizdu, tyle lat żyłem bez to i mogę nadal żyć bez.
Czy mógłbym prosze skontaktować sie z tobą tu na priv? Mam kilka pytań...
scalono @V44
Czy CBD nie będzie nasilało objawów odstawiennych ? Chciałbym przejść na nie
Skoro nie masz objawów jak ból brzucha, nudności wymioty itp. to nie jest to CHS. Na Twoim miejscu spróbowałbym CBD ale w postaci olejku, dajesz trochę pod język i pomaga. Wysiłek fizyczny na pewno bardzo pomoże, szybciej dojdziesz do siebie.
Tak, według mnie powinieneś odczekać około roku z tego względu że przejarałeś się przez wiele miesięcy ogromnymi dawkami. To długo siedzi w organizmie i minie wiele tygodni zanim wszystko z Ciebie wyjdzie – wysiłek fizyczny to przyspieszy. Powinieneś wtedy skorzystać z czasu na trzeźwo by przypomnieć sobie jak to jest. O spożywaniu możesz zacząć myśleć dopiero wtedy, gdy będzie Ci to niemal wszystko jedno czy będzie w Twoim życiu zioło czy nie. W innym przypadku łatwo będzie Ci mimowolnie wejść znów w bagno.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Serio nic mi do głowy nie przychodzi. Chyba, że ten sport wpływa na psychikę jakoś pośrednio, a nie sam w sobie?
Jeśli chodzi o zioło, to ja chyba jestem urodzony pod szczęśliwą gwiazdą, bo na odstawieniu czuję same pozytywy. Ale też mam zupełnie inny "styl" obchodzenia się z nim - nigdy nie zwiększam dawek / częstotliwości.
Ale tu wiadomo mam na myśli walki, pojawiał się stres 3 dni przed - to zapale, traktowałem zioło jako niezastąpiony element mego życia, teraz nie mam i nie czuje pociągu, natomiast gdy miałem, zawsze obiecywałem sobie, że tylko 2 buchy na sen... a kończy sie tak że lece 24/7
Edit : @Vetulani
Dziś z rana 1 dzień udało mi się zjeść 2 kajzerki z pasztetem
Z każdym dniem mam nadzieję że będzie lepiej
Definitywnie przerzucam się na cbd, znudziło mi się bycie półprzytomnym zombiakiem
Podobno zioło jest mega popularne wśród zawodników ju jitsu (do trenowania), bo jest dużo lepsze czucie wszystkiego i kreatywność.
Stres ma każdy, jedni jak wspomniałeś dobrze go maskują a jeszcze innych spala.
Wracając do tematu, zamówiłem testowo 2ml destylatu CBD full spectre ( ~ 82 % ) , olejki są drogie, a chciałbym uzyskać szybkie odprężenie, dlatego wybór padł na palenie, do zestawu kupiłem 3 puste cartridge + baterie 510, nie mogę się doczekać aby to przetestować, czy da się takim wynalazkiem osiągnąć relaks przybliżony do THC ? ( powiedzmy 1 mocny blink ) Bo właśnie to co najbardziej lubiłem w trawce, to ten błogi relaks....
Jedyne moje doświadczenie z CBD było 2 miesiące temu z suszem, kupiłem na allegro 10g suszu za 50zł, nie wiem co to było, ale na pewno nic naturalnego, miałem po tym pizde XD małą i subtelną ale miałem i zdecydowanie nie było to placebo, wyrzucułem po kilku sesjach bo miałem po tym gównie mdłości
@Vetulani44
Nie wiem co sie dzieje, nagle przyjebał mnie ogromny stres, tętno 140 na 120, teraz sie polozylem i powoli sie uspokajam, japierdole co sie ze mną dzieje
Scalono — Catch
Nie mogę już edytować, z miejsca jak siedziałem tak wstałem i zacząłem robić trening, całkowicie na siłe, po 5 rundach worka zniknęły wcześniejsze objawy ( potężne dreszcze i kołatanie w klatce piersiowej ) , sport jest teraz moim największym lekarstwem, jestem w całkowitej rozsypce psychicznej, jestem w bardzo złych relacjach z rodziną, co dodatkowo mnie przybija, ale nie takie rzeczy mnie łamały, więc i z tym sobie poradze, czy znacie jeszcze jakieś sposoby jak to skurwysyństwo pokonać ?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.