scalono - detronizator
Największa zmiana po rzuceniu leków: wyrzut acetylocholiny, przejście z trybu zombie w stan zaangażowania poznawczego. Teraz cały dzień mogę analizować badania, wcześniej oglądałem shortsy na yt i to był szczyt moich możliwości i zainteresowań.
scalono - detronizator
Dziwne, że nie miałem nawet jednego wyładowania elektrycznego. Jeden jedyny miałem po asertinie dawno temu. Nie ma już nawet mrowienia. Wszystko wróciło do normy. Jem masę suplementów, jem dużo ryby z omega 3, a czytałem, że to zapobiega skutkom odstawiennym, mózg szybciej się regeneruje.
od kilku dni zmieniłem porę brania na rano i zaczęły się od nowa skutki uboczne, rozwolnienie brak apetytu itd. Czy lek teraz od nowa będzie musiał się ładować i znowu muszę czekać jakiś czas na działanie czy oco chodzi ??
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Na przyszłość nie dokonuj żadnych zmian w leczeniu bez konsultacji z lekarzem.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.