Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
koks ofc inaczej działa brany solo vs w towarzystwie, ale nawet brany solo powinien dawać choćby minimalne euforyczne działanie a nie tylko przyspieszenie pracy jelit czy zdrętwiałą twarz/nos
Wydaje mi się, że za dużo oczekiwałem od koksu, a to subtelna faza. Ostatnio waliłem ten sam towar bo zostało mi 100mg podzieliłem na trzy kreski i co godzinę waliłem na grillu do whisky i było fajnie. Gadka się kleiła. Podejrzewam że duży wpływ ma na to towarzystwo.
Gadka się kleiła. Podejrzewam że duży wpływ ma na to towarzystwo.
29 sierpnia 2025Verba pisze: Ja też tak mam, czuję chill i mało co chce mi się robic. A szczepionki na kokainę na pewno nie miałam XD koka była bardzo dobra, 99.5% wyszła na teście, adhd nie mam ani innych podobnych zaburzeń. Poprostu koks nie jest dla nas.
A jak reagujesz na mefa speed?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.