Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Dziękuje. O taką odpowiedź mi chodziło. Dziś 18 Psiknięć nic nie czuje.
  • 8 / / 0
@punktWymianyIgiel ja ważąc sporo mniej nie czułem działania tramadolu jako tako, było to "działanie" podobne do kofeiny.

@Sitesot wcale się nie dziwie że to nie działa, możesz podnieść stopniowo co np. 30mg aż do 300mg i zobaczyć czy coś poczujesz, na pewno nie będzie to nic specjalnego.
  • 342 / 44 / 0
Żeby się naćpać lekami od opio po benzo po jakimś czasie trzeba przedakowyeac żeby dalej klepało. Jednego dnia 40mg oksykodonu styka a na drugi 100 i czasami jeszcze dorzutka a większego mocno bezpieczeństwa nie ma. Tramal powyżej 400 może spowodować padaczkę, ale powiem wamz że częściej znajomy śp miał po ketonach zmieszanych z oxami w ampułce... Walnąłem 2 razy padaczkę w życiu i raz przez zły sen, zdenerwowanie itp. a na drugi raz po pregabalinie po za dużej ilości. tramadol klepie najlepiej w dawce 300-450,, ale po paru dniach 1,5g chujowo klepało, ale jak skminilem co robię, wróciłem do rekreacyjnego brania trama z rana w dawce nie do samodjebania. Myślę, że z tolerką jest spoko nawet z 500-600mg, ale ja mam zawsze rolkę, chociaż nie chroni przed padaczka po tramalowej. Ale ziomek 114kg to z te 300-400musi wziasc chyba że tolerka jest, to trzeba więcej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.