Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Wiadomo że opidoidy jak oksykodon powodują że jest w zimie na dworze po ugrzaniu (swoją droga ns skręci jest bardzo zimno nawet w lecie mam zamarzniete rece) jest nam cieplutko. Sa jakies inne dragi/suplementy/leki które powodują to samo?
  • 1007 / 310 / 5
To samo to tylko inne opioidy (zwłaszcza opiaty jak morfina czy heroina).
Ale już ogólna zmiana percepcji temperatury wtsępuję np, przy stymulantach, najpier nie czujesz zimna a na zjeździe jest ci zimno.
Co do gaba-jebaczów, wódka grzeje, wódka chłodzi, wódka nigdy nie zaszkodzi. Owa mądrość ludowa tyczy się również benzo, pregabaliny czy baclofenu. Są to również depresanty i równie uodparniają trochę na zimno.

Bardziej od siebie powiem, że szczególnie SPA powodujące wyrzuty dopaminy i endorfin powodują podobne do opio uczucie ciepła. Dla mnie jest to na pewno amfetamina i baclofen.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 30 / 5 / 0
GBL powoduje że organizm się rozgrzewa, gdy schodzi, to ciało wraca do poprzrdniej temperatury.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 1414 / 363 / 13
Po OPCE jest ciepluško, ale nożem to dlatego, ze w kurtce jestem %-D

EDyta: jpdl…. Bez kitu zacznę sie uczyć Słowackiego :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 26 / 8 / 0
Po witaminie D3 cały płonę, a bliska osoba po wzięicu wpadła w panikę, iż to reakcja alergiczna :D
  • 1414 / 363 / 13
zgrzaniec zbujnicki %-D

scalono - detronizator

And Btw…

Nie mogę edytować wiec daje przepis;

OPCE, grzaniec zbójnicki, marihuana, alkohol, pieprz, kurkuma, cytryna, witamina C, chilli, kapsaicyna

Dajcie to do mixow ;)))))
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 21 / 1 / 0
metylofenidat, ale z tym bywa bardzo różnie, zresztą całkiem niedawno zeszłam z innych substancji i nie do końca wiem, czy powoduje to on czy efekty odstawienne, które się nadal ciągną. A słyszałam od ludzi po przejściach, że ciagną się rok przynajmniej dwa.
Uwaga! Użytkownik Lighter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3481 / 738 / 9
Kwas acetylosalicylowy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 8 / / 0
Pregabalina, alkohol.
  • 3 / / 0
wódka i można latać na -15 w podkoszulku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.