Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 972 / 232 / 0
Mimo wszystko uważaj. Być może masz naturalnie wysoki próg drgawkowy. Takie jedzenie tramca zwłaszcza po przerwie to jednak proszenie się o padaczkę. A to jest trochę jak z alkoholową. Pierdolnie Cię raz przy 1,5g i potem już będzie walić zawsze w mniejszych dawkach, np. bez klona będzie Cię przy 800mg uderzać.
Nie polecam. Choć słyszałem już o podobnych przypadkach, że ludzie nie mieli padaczek w mixach z pregabaliną.
  • 1513 / 401 / 2
nigdy nie zapomnę jak po tym syfie dostałem padaczki po 250mg keidy brałem pregabalinę i w dodatku była słynna 'podkładka' z klona, po za tym w badaniach klinicznych zawsze opisuje się, że prega może zwiększać próg drgawkowy przy trampku. - co by się zgadzalo, bo dostać grand-mala przy tak małej dawce jaką ja wziąłem (btw była to moja ostatnia dawka tego syfu w życiu) to trzeba się naprawdę postarać.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 139 / 27 / 0
O nie, napisałem takiego jebitnie długiego posta w nocy, ale widzę że nie wysłałem :/

To tak TLDR - nie polecam nikomu takich dawek. W ogóle uważam, że ktoś kto nie jest już starym ćpunem nie ma po co jeść więcej, niż dawki stosowane w medycynie, tj. 400 mg / dzień, max 500 mg. Oczywiście w szpitalu to 400 to jest w dawkach podzielonych.

W sumie nie lekceważę sobie padaczki, po prostu:
1. W tym roku minie 20 lat odkąd spróbowałem tramadolu, jadłem sporadycznie większe dawki typu 1.7-1.8g, najwięcej 3g (tak, wiem - nie wiem co miałem w głowie, pewnie niewiele), czasami 1.6g + 4-5 piw.
2. Jestem alkoholikiem i benzowrakiem, miałem ciąg z jednym i drugim + inne rzeczy ponad 1.5 roku. Jeśli coś pojebanego i uwłaczającego ludzkiej godności dało się robić po alkoholu, benzo lub opio to z pewnością to robiłem, oprócz okradania rodziny i kolegów i prostytuowania się.
3. Mimo powyższego nigdy nie dostałem padaczki. Zerwany film przez 3 dni - jasne, brain zappsy - owszem, ogólna agorafobia i rozjebanie GABA - owszem, skręty fizyczne po opio, izby wytrzeźwień, itd. itp.

No ale padaczki u mnie niet.

mj używam od 25 lat, nie wiem czy bycie zjarusem większość czasu mogło mi pomóc? Może w jakimś zakresie tak. Ale głównie to chyba jakieś uwarunkowania osobnicze, geny. Nie mówię, że nie mogę dostać padaczki. Po prostu nigdy się to nie zdarzyło, a potrafiłem dużą butlę tramca ojebać w parę dni.
adhibe rationem difficultatibus
  • 4 / / 0
25 października 2024Tseno pisze:
Tramal jest chujowym ale w rozsądnych dawkach może być pomocny np w robocie/sprzątaniu, większe dawki z bdz to już głównie lezenie i oglądanie filmów bo muzyka tak szybko zapierdala że to psuje całą faze, mam tramal w kroplach
A ile bierzesz psiknięć? Ja brałem 10 i nic nie czułem.
  • 389 / 46 / 0
Moze używasz czegoś co blokuję jego działanie, juz po 2-3 psikach powinna pojawić się energia i orzeźwienie przy zerowej tolerancji.
  • 1 / / 0
02 grudnia 2025przekletykozisyn pisze:
Ja bym pierwsze kilka razy dał po 200 mg = 16 naciśnięć, najlepiej na w miarę pusty żołądek, choć warto zjeść wpierw coś lekiego np. jakiś jogurt żeby zapobiec ewentualnym mdłościom. Na początku kilka razy możesz nie mieć wielkiej fazy, bo zakładam że nie brałeś wcześniej opio. Na początku też nie przekraczałbym 300 mg. tramadol ma oprócz opio komponentę SNRI, która daje wg mnie fajny efekt, bo człowiek ma więcej energii i mniej się męczy. Ale u osoby bez tolerancji przedawkowanie może być w chuj nieprzyjemne i skończyć się nieprzyjemnym stanem naładowania, spoceniem się jak świnia itd. Maksymalna dawka dobowa w medycynie to 400 mg. Powodzenia

Ja dzisiaj ojebałem 1.5g %-D. Nigdy nie miałem padaczki po tramcu i mam już chyba permanentną tolerkę na to. Miałem z 1.5 miesiąca przerwy, mimo to ojebałem na lajcie 5g w 4 dni.
ja wziąłem pierwszy raz dziś 5 tabletek dorety 35mg trampka w sumie 4 rozgryzione i faktycznie kleplo mnie ale to nie bylo jakos mega super doświadczenie, momentami mialem jakieś dziwne zbicie i nic mi się totalnie nie chciało. Sad
  • 20 / 3 / 0
@mupikacz to i tak bezpiecznie i mało jak na dorete bo to tylko 175mg tramadolu i 1625 paracetamolu, wiem że są tacy co jedli ich po kilkanaście tabletek... znicz dla ich wątroby, jeśli chodzi o tabletki tramadolu to jak są z paracetamolem (tak jak antidol) to lepiej z nim uważać lub robić ekstrakcję
  • 389 / 46 / 0
10 grudnia 2025mupikacz pisze:
02 grudnia 2025przekletykozisyn pisze:
Ja bym pierwsze kilka razy dał po 200 mg = 16 naciśnięć, najlepiej na w miarę pusty żołądek, choć warto zjeść wpierw coś lekiego np. jakiś jogurt żeby zapobiec ewentualnym mdłościom. Na początku kilka razy możesz nie mieć wielkiej fazy, bo zakładam że nie brałeś wcześniej opio. Na początku też nie przekraczałbym 300 mg. tramadol ma oprócz opio komponentę SNRI, która daje wg mnie fajny efekt, bo człowiek ma więcej energii i mniej się męczy. Ale u osoby bez tolerancji przedawkowanie może być w chuj nieprzyjemne i skończyć się nieprzyjemnym stanem naładowania, spoceniem się jak świnia itd. Maksymalna dawka dobowa w medycynie to 400 mg. Powodzenia

Ja dzisiaj ojebałem 1.5g %-D. Nigdy nie miałem padaczki po tramcu i mam już chyba permanentną tolerkę na to. Miałem z 1.5 miesiąca przerwy, mimo to ojebałem na lajcie 5g w 4 dni.
ja wziąłem pierwszy raz dziś 5 tabletek dorety 35mg trampka w sumie 4 rozgryzione i faktycznie kleplo mnie ale to nie bylo jakos mega super doświadczenie, momentami mialem jakieś dziwne zbicie i nic mi się totalnie nie chciało. Sad
Bo za dużo. Najlepsze działanie na nim to właśnie takie 75 i robisz tak, ze dorzucasz co 2h tak najlepiej organizm go przetwarza na Odsmt i bez sensu to rozgryzac jak to są instant, a nie retard.
  • 4 / / 0
To ja zapytam. Waga 114kg, wzrost 180cm. Ile psiknięc Tramalu, żeby coś odczuć. Na razie max14 zero odczucia.
  • 28 / 4 / 0
@Sitesot 14 psiknięć - jeśli masz tramal 100ml butle to tam 1 psiknięcie odpowiada 12.5mg subtancji czynnej. 14*12.5 = 175mg. Bez tolerki to te 175mg powinieneś już jakoś poczuć. Z drugiej strony przy takiej masie to może być za mało. Pamiętaj, że profil działania opio jest raczej z tych subtelnych, więc na początku możesz nawet nie poczuć, że już zaczęło działać, dlatego nie ma co dorzucać pochopnie (lepiej się nie dogrzać niż potem zdychać leżąc 4h w letargu bo wzięło się za dużo [a bo to raz??]). Więc jak 175mg cię nie wzięło no to dorzucaj tak po 4 psiknięcia co 40 minut i zobacz jak pójdzie.
PS jak zaczniesz przekraczać 300mg to bym już zaczął uważać bo z tych 300 szybko zrobi się 400, a 400 to już proszenie się o padake
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.