Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Do tego dochodzą kłucia jakieś w okolicy serca - mam nadzieję, że nerwicowe jak zawsze.
Także walcie se te kryształki lepiej, dzieci xD
na forum nie używamy nazw handlowych /Devixo
się w miejscu. Dzis mija 13 dzień od ostatniej kreski, kurwa masakra jakaś bezsenność prawie że absolutna, nie mogę się normalnie położyć ani w lewo ani w prawo. Nigdy kurwa więcej i to doslownie
Wyjście z RC to nie dzień przerwy, to nawet nie tydzień przerwy a to kilka miesięcy.
Ja jak rezygnowałem z RC to trwało to nieco ponad rok. Rotowalem dawkami i z ćpania codziennie ćpałem np piątek/ niedziela co tydzień, potem sobota niedziela, potem co 2 tyg a potem raz w miesiącu.
I tak naprawdę dopiero jak po roku odstawiłem do zera to się zaczął rollercoaster. Wahania nastroju, agresja itp cuda wianki. Organizm dopiero po ok pół roku zaczął się stabilizować.
Oczywiście żadnych leków, usypiaczy czy SSRI bo to by tylko potęgowało bajzel w organizmie.
Jak już to zioła Brahmi na depresję, mięta na układ pokarmowy, melisa z kozłkiem na sen (+melatonina). I do tego ruch (wycieczki w góry + siłownia), znajomi (wypady do baru czy na mecze) i po 6 latach jest git.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.