"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Czy serio taki jest problem ze zdobyciem klonidyny, czy miałem pecha? Czy na stronkach z eReceptami to wystawiają? Tylko kur*a szkoda mi kasy na coś, co mi się w pewnym sensie należy, skoro rozpieprza mnie od środka, zastosowane leki nie pomagają, a systemowi ochrony zdrowia powinno zależeć na pomocy mi, w końcu człowiek źle funkcjonujący słabiej napędza kapitalizm i generuje wyższe koszty socjalno-zdrowotne...
scalono./lady
Poproszę o scalenie postów, nie mogę już edytować.
EDIT: udało się zdobyć, moja Pani Dr wystawiła klonidynę poza wizytą i nie chciała pieniędzy. Złota kobieta, polecam każdemu zmieniać lekarza jak jest lipny i szukać do skutku. Teraz będzie testowanko leczku.
nie wiem czy piszę w dobrym wątku, ale moje pytanie brzmi: co mogę powiedzieć lekarzowi żeby dostać pregabalinę?
trzy lata temu moja psychiatra zapisała mi 50mg pragiola na lęki w połączeniu z sertalina 100mg, lamotrygina 100 mg i 25 mg kwetiapiny. chcialabym teraz pójść do psychiatry na nfz i poprosić o receptę na pragiole. co mogę mu w sumie powiedzieć? że nie mam obecnie możliwości pójść do mojego lekarza a pogorszyły mi się stany lękowe i jakość snu? powiedzieć że pregabalina mi pomagała? będę baaardzo wdzięczna za pomoc <3!
teleport do e-recept /Merx
27 października 2025Angelus14 pisze: @Merx masz rację, teraz nie ma co liczyć na telemedycynę, najlepiej dobrze żyć z młodym lekarzem, tak jak ja to robiłem albo skontaktować się z Purdue Corona, tam nie robią problemów, przyjmują online, oczywiście, trzeba poddać się badaniu, potem psycholog wystawia kwity dla Ciebie I lekarza, nie robią problemów z ipioi ani benzo ale to kosztowna zabawa. Mnie kilka razy uratowali tak dupe gdy o mało nie dostałem padaczki.
26 listopada 2025Eltruco pisze: Wie ktoś jak jest z austriackimi receptami?
27 października 2025Angelus14 pisze: Ponawiam pytanie, czy ktoś słyszał o botach które na życzenie użytkownika wystawia erecepty nie do odróżnienia od tych prawdziwych ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dodam ze skontaktowalem sie z lekarzem ktory wystawil jedna z recept. Powiedział, że chyba ktoś ukradł mu bloczek recept i wystawia sobie sam recepty, NO tylko ze skad ma moje dane jeszcze?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.