Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jednak wydaje mi się, że mogę mieć wolny metabolizm CYP2D6. kodeinę też próbowałem dwa razy (150mg i 270mg), również zero jakichkolwiek efektów. Może to i dobrze, przynajmniej sobie odpuszczę eksperymenty z opio.
Tak, jestem jebnięty, a może po prostu autodestrukcyjny.
Choć osobiście nie polecam takich dawek.
Po dorocie miałem raz padaczkę, ale to głównie z powodu braku snu, jako że miałem nocki - wtedy też mniejsze dawki brałem, nie pamiętam jakie.
Za to po trampku, w kroplach do ustnych, miałem trzy, przy których za każdym razem uszkodziłem sobie język. Ale zrósł się sam, dobrze i normalnie :)
Nie wiem czy źle coś wyliczyłem? Czy kwestia szybkości załadowania tramca? Bo w sumie 10 ml buteleczka załaduje się szybciej.
W ostateczności jestem w trakcie rzucania. Gabapentyna pomaga mi dość dobrze przy skręcie zawsze. Ale też biorę w wyższych dawkach. A raczej brałem, bo i tutaj mówię dziękuję. Czyli żegnam się ze wszystkim co brałem i jakoś nie mam zamiaru zastępować tego czymś innym.
Gdzie tu bagatelizowanie? Zawsze się mówi, że czterokrotnie mniejsze dawki są zabójcze. Więc ciężko żebym nie stwierdził, że skoro żyje jeszcze to wątroba musiała wytrzymać. Mylę się?
No, tutaj to faktycznie dorabiam sobie, mówiąc, że zawdzięczam to dziadkowi, to chyba oczywiste.
W każdym bądź razie, odradzam i przestrzegam przed tak idiotycznym czynem! Paracetamolem bardzo łatwo się zatruć!
WAŻNE! PRZECZYTAJ TO!
Oczywiście taki wyskok miał swoją cenę, bo wylądowałem w szpitalu w pewnym momencie krwawiąc z przełyku, bo praktycznie za każdym razem, po takich ilościach w końcu wymiotowałem, po pewnym czasie, bo organizm chciał się pozbyć tych toksyn i wypełniaczy, które są w tabletkach.
Mogło to się bardzo źle skończyć, za każdym razem jak wstawałem to mdlałem. Do czołganie się do podwójnych drzwi i ich otwarcie było... Sporym wyzwaniem.
Także, tak. Branie takich ilości ma ogromne skutki uboczne.
Pytasz, gdzie bagatelizowanie? O tutaj...
wczorajEnder68 pisze: Mi zdążyło się brać po 30 tabsów dorety 75. Bez ekstrakcji, dzień po dniu. Żyję, wątroba trochę zaczęła boleć po jakimś czasie. Bilirubina całkowita w normie. Chyba muszę podziękować dziadkowi za mocniejszą wątrobę, co lubił popić.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.