Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Czy tylko ja tak mam, że kiedy Kratom mi wjedzie to tekst mi się rozmazuję przed oczami i od czytania aż mnie oczy bolą? %-D
  • 295 / 35 / 0
Zamawiał ktoś ostatnio kratom od popularnego czeskiego vendora z ostatnią litrą "T" w nazwie, który wysyła też za pobraniem? Zamawiałem od nich dziesiątki razy i zawsze jakość była bardzo dobra, jednak ostatnie zamówienie w nowych opakowaniach to dramat. Testowałem wszystkie kolory i jedyne co czuć to irytacja i wkurwienie, napisałem do nich maila w tej sprawie, zobaczymy co odpiszą
  • 12 / 3 / 0
Zamówiłam sobie jakiś czas temu, będąc na hipomanii pregabalinowej. Tak głupia ja, tak się nakręciłam że nie sprawdziłam z jakiego kraju...
Paczkę nadano pewnego dnia, patrzę na śledzenie u przewoźnika... Amsterdam Holandia
No kurczę bardziej przypałowo nie mogłam wybrać.
Nic tylko czekam na zatrzymanie i wezwanie przed komisję celną... -raz już byłam :ziew:
Trzeciego dnia o 6 rano powiadomienie że procesowanie przesyłki u nas w PL %-D
Godzina 13 kurier, dotarło!
Red Borneo, Yellow Borneo, White Maeng Da oraz Green Kasung...
Czas wysyłki i pakowanie na plus. Na opakowaniach jest całkiem inna roślina napisana! Jakaś barwiąca tkaniny Indygo czy coś... to chyba taka zmyłka.

Co polecacie na pierwszy test? Nie mam doświadczenia z opio w ogóle. Ale moja dusza badacza wzięła górę no i mam to Wiecznie Zielone Drzewo.
Lepiej spróbować White podczas dnia w wolnej chwili, czy na pierwsze spotkanie lepiej Red na noc?
  • 1356 / 347 / 13
Ja preferuje zarówno zielony jak i czerwony za sedacyjne działanie, jednakże nie polecam spożywać ich na krótko przed snem bo metabolizm zwalnia i z rana po przebudzeniu można dostać boleści na tle gastrycznym.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 295 / 35 / 0
wczorajLisiaKarma pisze:
Zamówiłam sobie jakiś czas temu, będąc na hipomanii pregabalinowej. Tak głupia ja, tak się nakręciłam że nie sprawdziłam z jakiego kraju...
Paczkę nadano pewnego dnia, patrzę na śledzenie u przewoźnika... Amsterdam Holandia
No kurczę bardziej przypałowo nie mogłam wybrać.
Nic tylko czekam na zatrzymanie i wezwanie przed komisję celną... -raz już byłam :ziew:
Trzeciego dnia o 6 rano powiadomienie że procesowanie przesyłki u nas w PL %-D
Godzina 13 kurier, dotarło!
Red Borneo, Yellow Borneo, White Maeng Da oraz Green Kasung...
Czas wysyłki i pakowanie na plus. Na opakowaniach jest całkiem inna roślina napisana! Jakaś barwiąca tkaniny Indygo czy coś... to chyba taka zmyłka.

Co polecacie na pierwszy test? Nie mam doświadczenia z opio w ogóle. Ale moja dusza badacza wzięła górę no i mam to Wiecznie Zielone Drzewo.
Lepiej spróbować White podczas dnia w wolnej chwili, czy na pierwsze spotkanie lepiej Red na noc?
Na pierwszy ogień wrzuć sobie zielony, to taka najbardziej pośrednia opcja żeby przetestować działanie. Później w zależności czy ma być bardziej pobudzający - wrzucasz biały, bardziej przymulający - wrzucasz czerwony. Zielony to taki złoty środek. PS. Daj znać na priv jak działanie, bo właśnie szukam nowego vendora
  • 12 / 3 / 0
@Czoug @Saguaro99 Dzięki za informację, dobrze wiedzieć.
Test zielonego będzie zatem jutro, bo jutro dotrze druga i ostatnia paczka z tym towarem, dopóki nie dotrze bez-przypałowo aż "schizy moje się uspokoją" to reszty co już mam schowane nie ruszam na razie.
Tak mnie poniosło wtedy z chcicą że zamówiłam od dwóch vendorów, ale tym razem druga paka idzie z Niemiec a nie Amsterdamu :zombie:
Dam znać tu jak mi poszło z zielenią i odezwę się na priv też

PS Pytanko, czy wolno mi np wrzucić do posta zdjęcie tych Kratomów? Wiem że paczek kurierskich fotkować nie wolno, ale same yhmmm opakowania tych produktów do "farbowania włosów, tkanin, pigmentów do tworzenia farb" wolno? Jak nie to luz. aby pytam...
myśle, że na luzie możesz wrzucać zdjecia do posta, tylko zamaż dostawce. coby tutaj watku o źródłach nie robić /Devixo
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.