4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dziekuje za odpowiedz. Poczekam 3 tygodnie do konca rehabilitacji to z noga bedzie dobrze, najwazniejsza dla mnie jest interakcja z lekami bo mam sporo obaw i lepiej poczekac niz pozniejej zalowac.
  • 3 / / 0
Siema wszystkim , jaki produkt mówiąc ,,trójka'' maja na myśli małolaci? Co jest obecnie najlepsze? Mam dostęp do 3mmc i zastanawiam się co wziąć na weekendzik. Jest jeszcze 3cmc czy to jakaś różnica?
  • 1388 / 370 / 2
@Gustavo154574
3cmc
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
A może mi ktoś dokładnie to wyjaśnić? Jaka jest różnica i czy jest jeszcze jakaś inna lepsza trójka?
  • 51 / 15 / 0
30 października 2025Gustavo154574 pisze:
Siema wszystkim , jaki produkt mówiąc ,,trójka'' maja na myśli małolaci? Co jest obecnie najlepsze? Mam dostęp do 3mmc i zastanawiam się co wziąć na weekendzik. Jest jeszcze 3cmc czy to jakaś różnica?
Jak mówi trójka to zazwyczaj raczej to będzie 3cmc bo więcej tego lata.

3CMC jest bardziej speedowe, mocniej pali w nos i jest ostrzejszy spływ. Taka typowa euforia ketonowa jest lekka, bardziej czuć fazę dopaminowo.

3MMC w działaniu będzie zblizone do mefedronu - większy nieogar, empatia, lekkie rozlewanie się obrazu. Z wyglądu bliżej mu do 4MMC i aplikacja do nosa jest przyjemniejsza.

Jeśli szukasz czegoś żeby bardziej polatać jak po fecie to 3cmc.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 3 / / 0
Bardzo dziękuję za konkretne wyjaśnienie. A spotkaliście się z czymś pachnącym wanilią ? Jesteście w stanie to rozpoznać ?
  • 51 / 15 / 0
Pierwsze słyszę ale tak w gwoli ścisłości, sam zapach jakichś pozostałości chemicznych po produkcji nie jest zazwyczaj wyznacznikiem tego jaka to substancja.
"Każdy dzień to od­ro­bina życia: każde prze­budze­nie, to od­ro­bina na­rodzin, każdy po­ranek, to od­ro­bina młodości, każdy sen zaś, to na­mias­tka śmierci."
  • 3613 / 592 / 1
Niektóre pachną, specyficznie, inne w ogóle
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1664 / 268 / 0
Warto podać mefedron dożylnie? Jest wjazd?
  • 3613 / 592 / 1
Zburzony, wybacz mi ale powiem ostro: ty się kurwa przeżegnaj i spierdalaj od tego pomysłu jak najdalej bo już nigdy nie wyjdziesz z igły .

Tak piszą mądrzejsi ode mnie, tak mówię też ja znając jednego pukacza.
Wjazd, zejście, ciśnienie do gwiazd na dorzutkę.
Jest nieekonomicznie, jest krótko... ale podobno wjeżdża.
Zastanów się czy Jeśli alfa, nep, kot mają taki ataki potencjał uzależniający w stosunku igła do przyjęcia do nosowego/doustnego, to jak może być z mefedronem?
Tak samo jak z tabletką morfiny popitą herbatą a tabletką morfiny rozpuszczoną w pompce i walniętą w kabel.

No nie spodziewałem się tak głupiego pytania po Tobie :(
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.