Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1498 / 25 / 0
Lorazepam nie bez powodu nosi przydomek "szatańskiej benzo".
Dorzucasz, zapijasz i kurwa... budzisz się w Pradze, Berlinie albo na Dołku.

To złudzenie.
Ale do spania mnie też nie kładzie. Raczej włącza tryb Jaśka Wędrowniczka i Poszukiwacza Przygód.
Ot, Lorek, różowy ma kolorek. Jednych ulula, inni dostaną gdzieś wpierdolek.
  • 229 / 30 / 0
Lorazepam to przebiegła bestia, ma właściwości amnestyczme, o czym przekonałem się kilka lat temu.

Dzisiaj wpadła mi erecepta wystawiona na moje dane ( 100 % legitna, koleżanka lekarz mi ją przepisał na 3 opakowania).

Nie brałem lorazepamu prawie 3 lata, aczkolwiek uderzył mnie ten stan odurzenia, na mojej stronce, zamówiłem jeszcze 2 op Apo-Zolpin po 50 tab w 1 opakowaniu, do tego wziąłem 300 mg tramadolu i dopiero się czuje porobiony. Całe szczęście, że nie wie o tym mój psycholog bo uciąłby mój nektar Borów
Dlatego z całego serca pozdrawiam ekipę z Purdue Corona 🥰🥰🥰😍

Lorafen to szatan
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 3062 / 1040 / 0
przyznaję rację - miałem okazję ostatnio wyrwać e-receptę na lorazepam, tj, paczkę leku Lorafen 2,5 mg i potencjał uzależniający jest bardzo wydatny - ostatnio miałem do czynienia z tą benzodwuazepiną ponad rok temu i jest jak zawsze, bowiem nic nie wciąga tak jak lorazepam. ten środek przynosi ukojenie w lęku i niepokoju, które jest nie do opisania...

dobrze, że przyjęto mnie na szpitalne odtrucie i trochę odpocznę od tychże środków i pomogą mi je tu ograniczyć, bo przy nieograniczonym dostępie na telefon ta benzodiazepina naprawdę wymaga uwagi i należy używać jej tylko doraźnie.

pozdrawian, przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 229 / 30 / 0
Mam pytanie- czy lorafen uzależnienia bardziej od klonazepamu ?
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 5805 / 1198 / 43
Uważam, że tak, ponieważ jego okres półtrwania jest krótszy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3062 / 1040 / 0
tak jak pisałem - moim zdaniem potencjał uzależniający jest dużo bardziej wydatny w przypadku lorazepamu.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 159 / 10 / 0
Ja po Lorazepamie zapitym wódką narobiłem sobie największego wstydu jaki do tej pory mi się przydażył. Błądziłem robiłem rzeczy które wgl są nie do pomyślenia coś strasznego
  • 946 / 297 / 5
29 października 2025Angelus14 pisze:
Mam pytanie- czy lorafen uzależnienia bardziej od klonazepamu ?
Z moich doświadczeń wynika, że tak.
Poza tym, działa dość mocno na dopaminę, powoduje euforię i takie tam. Podczas gdy clon działa na serotoninę i do dopaminy nie wykazuje żadnego powinowactwa. A jak wszyscy wiemy, to dopamnia odpowiada w dużej mierze za mechanizm uzależnienia.
Tak więc, lorazepam uzależnia bardziej od clona i moim zdaniem bardziej niż xanax, w ogle uznaje to za najbardziej uzależniajace benzo apteczne.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.