Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1498 / 25 / 0
Lorazepam nie bez powodu nosi przydomek "szatańskiej benzo".
Dorzucasz, zapijasz i kurwa... budzisz się w Pradze, Berlinie albo na Dołku.

To złudzenie.
Ale do spania mnie też nie kładzie. Raczej włącza tryb Jaśka Wędrowniczka i Poszukiwacza Przygód.
Ot, Lorek, różowy ma kolorek. Jednych ulula, inni dostaną gdzieś wpierdolek.
  • 227 / 30 / 0
Lorazepam to przebiegła bestia, ma właściwości amnestyczme, o czym przekonałem się kilka lat temu.

Dzisiaj wpadła mi erecepta wystawiona na moje dane ( 100 % legitna, koleżanka lekarz mi ją przepisał na 3 opakowania).

Nie brałem lorazepamu prawie 3 lata, aczkolwiek uderzył mnie ten stan odurzenia, na mojej stronce, zamówiłem jeszcze 2 op Apo-Zolpin po 50 tab w 1 opakowaniu, do tego wziąłem 300 mg tramadolu i dopiero się czuje porobiony. Całe szczęście, że nie wie o tym mój psycholog bo uciąłby mój nektar Borów
Dlatego z całego serca pozdrawiam ekipę z Purdue Corona 🥰🥰🥰😍

Lorafen to szatan
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 3062 / 1040 / 0
przyznaję rację - miałem okazję ostatnio wyrwać e-receptę na lorazepam, tj, paczkę leku Lorafen 2,5 mg i potencjał uzależniający jest bardzo wydatny - ostatnio miałem do czynienia z tą benzodwuazepiną ponad rok temu i jest jak zawsze, bowiem nic nie wciąga tak jak lorazepam. ten środek przynosi ukojenie w lęku i niepokoju, które jest nie do opisania...

dobrze, że przyjęto mnie na szpitalne odtrucie i trochę odpocznę od tychże środków i pomogą mi je tu ograniczyć, bo przy nieograniczonym dostępie na telefon ta benzodiazepina naprawdę wymaga uwagi i należy używać jej tylko doraźnie.

pozdrawian, przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 227 / 30 / 0
Mam pytanie- czy lorafen uzależnienia bardziej od klonazepamu ?
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 5803 / 1198 / 43
Uważam, że tak, ponieważ jego okres półtrwania jest krótszy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3062 / 1040 / 0
tak jak pisałem - moim zdaniem potencjał uzależniający jest dużo bardziej wydatny w przypadku lorazepamu.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 158 / 8 / 0
Ja po Lorazepamie zapitym wódką narobiłem sobie największego wstydu jaki do tej pory mi się przydażył. Błądziłem robiłem rzeczy które wgl są nie do pomyślenia coś strasznego
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.