Jeśli chodzi o wrażenia smakowo-zapachowe, cóż, nie jest to żadna indyjka o wysublimowanych nutach zapachowych w stylu Pineapple, tylko ordynarny smród jak skarpety żula skropione benzyną. Zresztą Farm Gas/Aurora 27% jest w tym względzie bardzo podobna.
@yoshi420 na pewno nie zrobisz złego interesu, jak się zdecydujesz na Sourdough. Działanie jest długie i mocne, a obie partie jakie miałem były bardzo wysokiej jakości (pomijając spore ilości popcornu) i nieprzesuszone / widocznie świeże. To ostatnie akurat wydaje się regułą u Aurory - wnioskując po testach robionych przez konopnych farmaceutów na jutubku: testowane partie miały dość sporo THCA i innych kwasowych form kannabinoidów, co oczywiście świadczy o tym, że nie jest stary zleżały susz
Dla mnie to leczenie jest dziwne, jakby naprawdę chcieli leczyć to by pozwolili ludziom na własną uprawę. Wcale nie potrzeba jakichś super sterylnych warunków ani umiejętności aby mieć te 30g leku na miesiąc.
Wydaje mi się, że to co stworzono to nie jest dla ludzi chorych tylko dla pacjentów rekreacyjnych z dużych miast którym przeważnie nic nie dolega, a są w stanie kilka stówek lub więcej wydać na receptę i lek.
wczorajvisitorQ pisze: jakby naprawdę chcieli leczyć to by pozwolili ludziom na własną uprawę
Xd
wczorajtrydzyk pisze: Mnie Aurora 28% pomogła... Tak mi podniosła tolerancję, że po 30 latach stwierdziłem, że dalsze, ehm, "leczenie" nie ma sensu
"Yup. That's me. You're probably wondering how I ended up in this situation."
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.