Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 92 / 4 / 0
Górny Śląsk (aglomeracja, nie beskidy), poki co nic. Znalazłem dosłownie 1szt. Trochę deszczu i za tydzień myślę że coś będzie
  • 91 / 7 / 0
26 września 2025Picatrix pisze:
Beskid śląski powoli rusza :psycho:
To na pewno są łysiczki mordo ?!
  • 16 / 4 / 0
@angello420 Na pewno, podszkol się jeszcze jeśli planujesz zbierać. ;)
  • 91 / 7 / 0
@fajfuzz właśnie się staram szkolić, pytam dlatego że już takie same widziałem ale nie byłem co do nich pewny bo te co znalazłem jak i te na zdjęciu nie mają tego sutka na czubku, stąd te pytanie 🙂
  • 91 / 7 / 0
Myślicie że na takich miejscówkach idzie znaleźć łyse ? Dodam że jestem na Islandii gdzie temperatura jest w okolicach 8 stopni do tego cały czas deszcze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.