Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze celowałem w 0,4 lub 0,45 mm żeby kable oszczędzić zwłaszcza że bardzo dużo strzałów robiłem. Poza tym takie igiełki nadawały się lepiej do małych żyłek na stopach.
Teraz planuję sesję z 3-CMC i mam dylemat czy celować w starą i dużą żyłę na nodze albo cholernie dużą, nieregularną na kolanie która jest "nowa" i bardzo cienka, czy męczyć małe, stare żyły w okolicy stóp.
Do tego 8-16mg Xanaxu dobowo.
Na przełomie maja i czerwca mam termin przyjęcia do ośrodka w Toruniu na tramwajowej.
Zastabawiam się czy z tego da się wyjść. Od 3 lat wale w kable praktycznie codziennie a cała przygoda z narkotykami trwa już 17 lat, a mam dopiero 31.
Trzymajcie się wszyscy i póki można to starajcie się z tym walczyć
[/b][/u]Jeżeli zamierzasz puknąć cokolwiek pierwszy raz, zastanów się dobrze, bo igły uzależniają a skutki potrafią być opłakane[/u][/b]
na dole fota mojej lapki,
Ostatnio całego nie strzelilem zostało 1ml gardlo palilo az i scisniete jakby przez dlon ale wjazd dokurwiony az się spuscilem
13 lat miażdżyłem te kryształy nos bomba dupsko ale po takim czasie tolerka ze na oral zeby miec w miare dobrze tak jak lubie szło 2g a pozniej niedosyt
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.