Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 112 / 19 / 0
Uwaga bardzo silny lek, robi z człowieka warzywo, ja chodziłem po tym 3/4 dnia jak roślina i ciągle przysypiałem jak usiadłem, na lęki ciupkę się sprawdza, ale nie takim kosztem, niema po nim wytrysku co jest dziwne ale orgazm jest, strasznie silny lek nie polecam to gówno stoi obok haloperidolu.
  • 1491 / 92 / 2
@Lujo Kiedyś zbijał mi fetę, teraz wziołem 75 mg solo i zero uspokojenia i snu, ale 4 mg klona brałem i też mnie nie uśpiło, a powinno.To nie wiem
action movie:gun:
  • 471 / 61 / 0
Czy tisercin nada się na uśpienie po amfetaminie?
  • 990 / 238 / 0
Może tak, może nie. Ogólnie to chujowy środek usypiający. To substancja bardziej uspokajająca niż usypiająca. Jak będziesz po ciągu to myślę, że padniesz.

Dali mi to w szpitalu nasennie i powiedzieli, że 'narazie spróbujemy tego leku' podczas gdy ja ich prosiłem o kwetiapinę. Boziu, jak ja się umordowałem ze snem.
W końcu jakoś około 00:00 udawało się zasnąć, ale wstawałem zajebany kałem, że ja pierdziele.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 01:35:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1769996052'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.