ODPOWIEDZ
  • 2730 / 587 / 0
Pojawił się analog metadonu, IC-26. U pewnego vendora tablety 30mg po 2,50 EURO za sztukę. Za gram niecałe 40 EURO. Czyżby rc opio wracały na rynek?

CAS Number: 60662-79-5
IUPAC: 4-ethylsulfonyl-n, n-dimethyl-4.4-diphenylbutan-2-amine
Formula: c20H27NO2S
Molar mass: 345.50 g/mole
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 212 / 33 / 0
Czekam na recenzję, wydaje mi się że możemy mieć hit.
Sam chętnie bym rozdziewiczył tą substancje ale na razie tabsy wyprzedane a grama prochu nie chce
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 31 / 2 / 0
Posiadam 3 tabsy po 30mg. Posiadam również insulinówki. 1/4 tabsa iv dziś testowo myślę podać, a w razie braku powikłań więcej. Czy jakiś expert powie czy jest sens iv czy lepiej oral pół tabsa? (Jest podziałka na pół na tabletkach)
  • 31 / 2 / 0
1/4 podana iv (około 7,5mg) kurwa jak ciepło się zrobiło na serduszku i głowie. Nie jestem opio miłośnikiem kiedyś helupe waliłem krótki czas, więc nie powiem co "opiowraki" na to potwiedzą, ale to ma moc na pewno niemałą. Narazie nie myślę poprawiać, bo jest już dobrze.
  • 31 / 2 / 0
Podsumowując, bo wyćpałem wszystkie 3 tabsy po 30mg. Dla mnie bomba %-) najlepsze po podaniu iv jest pierwsze kilka/kilkanaście minut takiego błogiego haju;D warto spróbować. W DE legalne jak coś
  • 2046 / 242 / 0
@WillSniff a jak długo działa? I jak byś porównał moc do metadonu albo morfiny? I jakbyś porównał wjazd z metadonem?
  • 31 / 2 / 0
@gazyfikacja plazmy niestety nie mam porównania, bo ani morfiny, ani metadonu nie brałem. A ile działa? Nie mam pojęcia ile by trzymała jedna dobra dawka, 90mg (3 tabsy) skonsumowałem w jakieś 7-8 godzin, po +/- 1/4 tabsy ale to zapewne ten wjazd po iv mnie tak zachęcał do poprawiania co jakiś czas %-D Przed snem buchów kilka natury i dwa drinki i niby spałem, ale jakbym czuwał bardziej. Myślałem, że jest z 12 w nocy jak się przebudziłem, na zegarek spojrzałem, a tam 6 rano już była. Nie jestem ekspertem w tej grupie substancji także za wiele nie powiem. Na pewno było w chuj przyjemnie :mniam:
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).