Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 13 / 0
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
  • 77 / 2 / 0
Mam podobne rozkminy, ja stawiam na to, że to dodatek jakiegoś syfu, bez alko taki właśnie jak opisałeś to dla moich chomików doświadczalnych żaden ideał.

Jak wyżej albo masz jakiegoś "mixa z ulicy", aceton wszystkiego nie usunie to jedno a drugie to na prawdę trzeba się sumiennie przyłożyć do osuszenia (pieczenie + zapach).
  • 13 / 2 / 0
No właśnie nie możliwe że mam tak zajebisty towar. Bo po 25mg brałem i tylko spięcie czułem zero przyjemności. Dlatego tak jak kolega wyżej napisał musi to być jakiś syf a nie koks. Metoda oczyszczania dobra lecz jeżeli rzeczywiście mamy do czynienia z prawdziwym tematem
  • 1800 / 245 / 0
19 marca 2025TooMuchSmoke pisze:
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
Jeśli melanż trwa 3/4h to spoko.
Standardowy snif dla koki o czystości 80+ to 25/30mg dla weekendowego użytkownika.
  • 10 / 1 / 0
Oczyściłem acetonem koks, ubyło bardzo mało, może 5%. W sobotę będzie test czy jakość wzrosła :D Zapach chrzanu pozostał, towar się błyszczy.
aceton z syfem odparowalem to na dnie pozostał przeźroczysty, klejący nalot. Pachnie lekko chrzanem, w smaku Jet bardzo gorzki. Co to mogło być ?

Scalono – 🦆

[(nie da się edytować, więc piszę nowy post)

Moc nie uległa zmianie, jedynie co zauważyłem to że lepiej się kruszy, jest jakby suchsze.[/i][/note]
  • 77 / 2 / 0
Jak się ma sprawa z sodą?
Wg popularnej wyszukiwarki acetonem tego się nie usunie.
W TV pokazywanie takie, suchy proszek no doslownie jak soda, zaciekawiło mnie bardzo co w tedy ma taki człowiek zrobić?
  • 14 / 1 / 0
@dawidek7090
Należy wygotować temat do cracku a następnie sprowadzić ponownie do hcl, do tego potrzebna jest już jakaś wiedza chemiczna lub dobry poradnik.
poprawiono mention /Devixo
  • 77 / 2 / 0
No to kicha.
A jak amatorsko można rozpoznać jaki jest wypełniacz dosypany, jakiś proszek do pieczenia i inne tego typu domowe rzeczy? Zapycha wnętrze. Robota amatorska, domowa, gdyż wszystko jest suche, a fachowiec potrafi to "nawilżyć jednolicie". Co ciekawe brudny aceton jest po tym tylko leciutko zabarwiony na taki ni to pomarańcz ni to brąz, delikatny odcień. Oczywiście redukcja materiału widoczna przed vs po.
  • 14 / 1 / 0
Raczej ciężki temat, osobiście z wypełniaczem w postaci proszku do pieczenia, sody itp. się nie spotkałem, najczęściej jest to prokaina, lewamizol, ew. w przypadku amatorskiego rozcieńczenia najczęściej kofeina lub kreatyna.

Można pobawić się w oczyszczanie acetonem oraz rekrystalizację w etanolu(Poradniki w języku angielskim do znalezienia bez problemu w internecie), czy jest sens tego to odpowiedzieć musisz sobie sam, według mnie lepiej jest znaleźć źródło z dobrą jakością, tym bardziej że mamy aktualnie takie czasy w których nie jest to problem, nawet dla kogoś kto nie ma żadnych kontaktów(darknet).
  • 77 / 2 / 0
No tak, aceton wszystkiego nie zmyje, na myjka eterową tutaj nie trafiłem, miał autor acetonowej wrzucić ale temat umarł i dalej się nie zagłębiałem.
Ogólnie tak ale co czlowiek to inna sprawa a nie każdy jest zawsze na miejscu.
U sb ok ale w obcym miejscu nie mam na to pomysłu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.