Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
sam mam podobne problemy i od siebie polecam serdecznie Kava Kava
  • 586 / 126 / 0
Teraz nie wiele myśląc polecić mogę H4CBD które jeszcze niedawno widziałem legalne w Polsce ale nie wiem czy cos sie zmienialo.
Osoby ktore wątpią lub wręcz nazywają CBD mianem placebo na pewno odczują.
CBD na sterydach bez fazy oczywiście jak samo sibidi.
Miałem okazję testować cartridge jakis z alletanio chyba od znajomych i destylat w makumbie.
Zdecydowanie za malo terpenow było jak dla mnie ale sama substancja godna polecenia.
Widziałem też krople takie jak klsyczny olejek cbd ale z tym h4.
  • 1500 / 92 / 2
@techniczny Jest faza po h4cbd tylko, że ogólnie jest na wejściu I trzeba spalić ostre ilości, buch zwykły jest bardziej psychodeliczny.H4 bardziej uspokaja, tylko jak piszesz porównanie z buchem to jak mało ilość metylofenidatu z dużą ilością mefa.Muszę spróbować tej kavy, kavy, tylko czy usypia, uspokaja jak benzo?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.