Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2694 / 571 / 0
Nowy związek pojawił się u jednego z vendorów. Dostępny w pelletach 5mg. Rzekomo w działaniu nie różni się od zwykłych 2C-x i jest LEGALNY, nieobjęty ostatnim banem na fenyloetyloaminy w NL.

Wpis z PIHKAL:
Spoiler:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1741 / 571 / 0
W którą stronę się toto wygina, to racemat jest? Pewnie żadnych danych na ten temat? Czy ten węgiel po prostu idzie równo z płaszczyzną pierścienia?
  • 2694 / 571 / 0
Racemat
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 340 / 104 / 2
Ponoć działanie utrzymuje sie do 48h według Shulgina czy to jest prawda? Czy to jest prawda joł
jeśli tak to poza byciem ciekawostką nie widze przyszłości dla 2c-g-5. Mogliby sie powrotem do tryptamin zająć a nie ciągle odgrzewanie jakichś chujowatych fenylek typu 2c-ef
  • 2694 / 571 / 0
W okresie doca, bromoważki itd też było długie działanie i ludzie brali. Czemu uważasz np. 2c-ef za chujowe?
  • 2974 / 1619 / 35
To niby podobne do ganeshy! Jak byłoby choć trochę takie to byłby ogień 🔥 auuu
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2694 / 571 / 0
@AnnaS Tak, skoro Ganesha (G-1) to amfetaminowa pochodna 2C-G to chyba 2c-g-5 musi być dosyć podobne. Co do czasu działania to wierzę, że amatorów takich przygód nie brakuje (a przynajmniej nie brakowało), chociaż ja wolę średnią długość.
  • 340 / 104 / 2
Jakby ktoś był ciekawy czemu akurat 2c-g-5 się pojawiło to wrzucam jako ciekawostke. Dotyczy ostatniego bana w NL. Nawet nie wiedziałem że to ban analogowy :/
e ban is split up in to parts, those based on 2-phenethylamine AND has structure element A and B. Structure element A (the phenyl ring on phenethylamines) only includes the following: phenyl-, naftyl-, tetralinyl-, methylenedioxyphenyl-, ethylenedioxyphenyl-, furyl-, pyrrolyl-, thienyl-, pyridyl-, benzofuranyl-, dihydrobenzofuranyl-, indanyl-, indenyl-, tetrahydrobenzodifuranyl-, benzodifuranyl-, tetrahydrobenzodipyranyl-, cyclopentyl-, cyclohexyl.

Now you may have realised, 2c-g-5 does not have any of the above substituted phenyl groups, instead, it is a norbornyl- group. This makes it not fall under the phenethylamine ban.

The norbornyl group also doesn't fall under any of the R-substituted groups that are also in the ban, those being hydrogen, fluoride, chloride, iodide, alkyl (groups up to C6), alkenyl (groups up to C6), alkinyl (groups up to C6), alkoxy (groups up to C6), carboxy, alkylsulfanyl (groups up to C6) or nitro groups.
  • 2974 / 1619 / 35
Ja akurat jako jedyna tutaj próbowałam ganeshy i to jest wręcz piękne, czyli jakby 2C-G-5 miało czas działania 48h to na weekend jak znalazł.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 340 / 104 / 2
Dobra jako że robiłem zamówienie u jednego z vendora który miał bardzo atrakcyjną promkę na inne rzeczy to skusiłem się przy okazji na 2c-g-5 które akurat miał w ofercie. Kupiłem 2 tabletki każda 5 mg i kosztowało mnie to ponad 50 zł. Sądząc po dawkowaniu podawanym przez Shulgina 10 mg to i tak będzie mało. Są już jakieś świeze trip raporty po tym? Spróbuje to raczej dopiero pod koniec roku albo i w następnym
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.