Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1632 / 262 / 0
@KarmiKlasik może zainteresować cię NEP, to dość wydajny i funkcjonalny stymulant.
  • 1877 / 194 / 0
22 czerwca 2025freezin9moon pisze:
a jak pisalem ze dobra feta sie spokojnie da zejsc z opio to sie krzywili %-D
Mi legitnie feta pomogła na finalnej odstawce i zejsciu, jak i w zasadzie całkowitym wyjściu z GBL'a przy mozna powiedzieć dosyć zaawansowanym wjebaniu xD i wielu wcześniejszych nieudanych próbach rozstania się z rozpucholem

Niemniej odradzam branie przykładu ze mnie bo sama w sobie metoda niesie różne ryzyka i to niemałe, wjebanym czytającym zalecam odstawianie zgodnie ze sztuką

Jaranie E-Peta tez mi pomogła rzucić totalnie w tym samym okresie zresztą %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 850 / 201 / 0
Ej co polecacie do fety jako uzupełnienie wyrzuconej już w przestrzeń dopaminy? Objadłem się od chuja, bo trzeci dzień już lece. Dzisiaj kilka razy podałem iv do objawów aż kurwa mrowienia czaszki. I słabości. I niby było lepiej, ale to czuć było tak jakby porównywać kodeinę ro morfiny (działanie po 3 dniach do działania na początku).

Czuć, że to głownie wyrzuca neuroprzekażniki no po prostu teraz już organizm nie ma z czego rzežbić. Chodzi też o to, że jeść nie moge nic innego niż cukierki., więc organizm z węgli też nic rozsądnego noe wyprodukuje prócz więcyj ketonów xd.

Co polecacir? Lewodopa?
  • 2684 / 564 / 0
Ja brałem l-tyrozynę, ale nie ręczę za bezpieczeństwo tego pomysłu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1244 / 334 / 2
a ja ręczę, o ile ma się rozum i godność człowieka czyt. umiar z dawkami, i nie wypalanie sobie dalej receptorów dop po przyjebaniu l-tyrozyny i amph razem. albo się leczysz, albo ćpasz, choose one.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.