ODPOWIEDZ
  • 2869 / 621 / 0
@Witek887 clonazolam to najsilniejsza benzodiazepina (spośród tych upierdalających, bo flumazenil jest silniejszy, ale to antagonista). Ostro przesadziłeś z dawką, ciesz się, że nikogo nie próbowałeś najebać, nie rozjebałeś sobie głowy i nie wykonałeś głupich telefonów. Takie wydarzenia to standard już przy 0.5mg. Masz ogromne szczęście.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 0 / / 0
Dzięki za odpowiedź. Zrobiłem wtedy przerwy 3 tygodnie i wróciło do normy. Choć jeszcze nie raz sie doprowadziłem do takiego stanu heh.

W takim przypadku przerwa. Elektrolity, suple, magnez, itd. aha no i ostrożnie z clonazolamem bo na 1 raz dwie pixy na raz to zły pomysł.
---
Mam teraz inne pytanie. Czytałem, że chyba jakoś kryształy mogą być na chlorowodorku lub siarczanie. Generalnie często jak próbuje tematu od innych vendorów. Jak od kryształu wali, że tak powiem siarką czy właśnie siarczanem zazwyczaj mam na taki kryształ uczulenie, w sensie spływ potem angina z tydzień. Takie kryształy bez zapachowe mogę walić a walić i nic mi nigdy nie ma. Od czego to zależy, czy mogę w domu jakoś taki materiał oczyścić?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.