ODPOWIEDZ
  • 2905 / 625 / 0
@Witek887 clonazolam to najsilniejsza benzodiazepina (spośród tych upierdalających, bo flumazenil jest silniejszy, ale to antagonista). Ostro przesadziłeś z dawką, ciesz się, że nikogo nie próbowałeś najebać, nie rozjebałeś sobie głowy i nie wykonałeś głupich telefonów. Takie wydarzenia to standard już przy 0.5mg. Masz ogromne szczęście.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 0 / / 0
Dzięki za odpowiedź. Zrobiłem wtedy przerwy 3 tygodnie i wróciło do normy. Choć jeszcze nie raz sie doprowadziłem do takiego stanu heh.

W takim przypadku przerwa. Elektrolity, suple, magnez, itd. aha no i ostrożnie z clonazolamem bo na 1 raz dwie pixy na raz to zły pomysł.
---
Mam teraz inne pytanie. Czytałem, że chyba jakoś kryształy mogą być na chlorowodorku lub siarczanie. Generalnie często jak próbuje tematu od innych vendorów. Jak od kryształu wali, że tak powiem siarką czy właśnie siarczanem zazwyczaj mam na taki kryształ uczulenie, w sensie spływ potem angina z tydzień. Takie kryształy bez zapachowe mogę walić a walić i nic mi nigdy nie ma. Od czego to zależy, czy mogę w domu jakoś taki materiał oczyścić?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.