Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
20 sierpnia 2025GermanskiOprawca pisze: Nie wierzę kurwa w to co czytam i jakiej wy paranoi na mój temat doszliście xD jednocześnie proponując mi jakieś "wywiady" na które już zaprzepasciliscie jakiekolwiek szanse. Chcecie to banujcie, mi zdrowia z tego powodu nie ubędzie xD
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
21 sierpnia 2025Toystory pisze: Witam chciałem skontaktować się z Adminem nie znalazłem na forum odnośnika mogę prosić mail tutaj lub na pw ?
21 sierpnia 2025Toystory pisze: Witam chciałem skontaktować się z Adminem nie znalazłem na forum odnośnika mogę prosić mail tutaj lub na pw ?
Fuzja /d5
Kolejna sprawa nasze posty od wczoraj nie są akceptowane ???? proszę o za akceptowanie tych postów albo dać nam możliwość pisania bez moderacji!!!!!!!!!!!!!
scalono / d5
18 sierpnia 2025deadmau5 pisze: Odezwij się najlepiej mailowo: heheszka@hyperreal.info - podsyłając bezpośrednio linki postów. Sprawdzę i podejmę konkretne decyzje, na ów podstawie.
A moderacji własnych postów nie dostaniesz. Jak możesz moderować własne posty, skoro od tego jest moderacja? Maila sprawdzę zaraz - odpiszę w ciągu 24h. Postaraj się też proszę nie pisać postów pod postem, kolejna taka akcja: 72h bana.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
wycięto nazwy każdy dobrze wie jakich serwisów, co by nie było, nie wycinam tego, bo chce komuś zrobić na złość, tylko dla optymalizacji SEO naszej witryny, a my nie chcemy mieć nic wspólnego z tymi serwisami, wpisując słowa kluczowe, jak np. ich nazwy w wyszukiwarki internetowe. /Merx
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.