Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1222 / 329 / 2
@GermanskiOprawca Na bana trzeba zasłużyć i mieć swego rodzaju talent ku temu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 9400 / 1835 / 2
wczorajGermanskiOprawca pisze:
Nie wierzę kurwa w to co czytam i jakiej wy paranoi na mój temat doszliście xD jednocześnie proponując mi jakieś "wywiady" na które już zaprzepasciliscie jakiekolwiek szanse. Chcecie to banujcie, mi zdrowia z tego powodu nie ubędzie xD
To nie paranoja. Wchodzisz wyzywasz a potem płaczesz, że Cię banują.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4 / 1 / 0
Witam chciałem skontaktować się z Adminem nie znalazłem na forum odnośnika mogę prosić mail tutaj lub na pw ?
  • 6172 / 435 / 12
@Toystory: konta[małpka]hyperreal.info
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 562 / / 0
dzisiajToystory pisze:
Witam chciałem skontaktować się z Adminem nie znalazłem na forum odnośnika mogę prosić mail tutaj lub na pw ?
Napisz do nas pomozemy jak masz problem z tym forum
  • 562 / / 0
Kolejna sprawa nasze posty od wczoraj nie są akceptowane ???? proszę o za akceptowanie tych postów albo dać nam możliwość pisania bez moderacji!!!!!!!!!!!!!
  • 562 / / 0
18 sierpnia 2025deadmau5 pisze:
Odezwij się najlepiej mailowo: heheszka@hyperreal.info - podsyłając bezpośrednio linki postów. Sprawdzę i podejmę konkretne decyzje, na ów podstawie.
Napisałem na email i dalej post tego PAN jest druga sprawa moje psoty od wczoraj nie są za akceptowane prosze dać mi dostęp do moderowania swoich postów skoro nie łaska tam komuś to za akceptować płace za to do huja pana
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.