Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 90 / 2
Jak masz 30 tab po 10 mg to wal po 50 mg plus małe dawki rekreacyjnych bzd, tieno.Sprawdzi się jako dobry podkład do bromazepamu czy estazolamu, nitrazepamu, alprazolamu, klona, fenazepamu.Łączenie bzd większa sedacja.Poprawiam sprzedaż na rynku 3,75 mg i 5, 10, 15.Na zachodzie Europy klorazepanu 50 mg Sr czyli wystarczy pogryźć tylko inaczej wejdzie w kwasie zachodzi i wątrobie rekcja do oksazepamu i nordiazepamu.Stosowanie w odstawieniu do 120 mg, w tężcu 300 mg doba Sr, sorry za dopuszczenie 10 mg tylko na rynek i paczek 30 tab w chorej 3 RP.

zaakceptowałem, ale naprawdę stuk, postaraj się pisać w trochę mniej psychotycznym stylu - detronizator
action movie:gun:
  • 3032 / 1028 / 0
nie jest to lek tego typu, w którym większość by gustowała ze względu na jego słabiutkie działanie i mizerne wartości rekreacyjne, jedynie przydatny jest do schodzenia w stopniowy sposób z silniejszych benzodiazepin.

natomiast istotną jego zaleta jest rozpuszczalność w wodzie (chyba drugi BNZ po midazolamie o takich właściwościach) i to pozwala używać tych różowo-białych kapsułek do iniekcji - jako np. dodatek do koktaili innych specyfików, a powiem szczerze, że taka 20-stka Tranxene to zupełnie inne uderzenie niż przy doustnym zażyciu kapsułek. ja zacząłem sobie chwalić, ale to były takie praktyki z doskoku - odnośnie pełnej szkodliwości nie jestem jeszcze zorientowany, więc, jako user kompetentny, nie mogę polecić do regularnego stosowania iniekcyjnego.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające