Już nawet zacząłem realizować mój plan, dostałem wypłatę i nie poleciałem po ćpanie xDDDD
A tak poważnie trzymajcie kciuki, a ja chwilowo żegnam się z forum, z fartem.
Podobno biodostępność morfiny per oral wzrasta wraz z częstotliwością brania.
Ale to tylko gdzieś zasłyszałem i nie mam na to papierów.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
...
NIe robię sobie jakiejś nadziei na wielki HAJ, ale któż to wie co będzie.
Oczywiście na pusty żołądek wszystko...
na pusty, ale zaraz po szamiemy sobie coś delikatne, jakąś choćby kanapeczkę :)
z tego co ja zauważyłem na sobie przez lata to przez całkowicie pusty i "zamrożony" żołądek to niektóre substancje potrafią przelecieć w ogóle niezauważone. Według mnie najlepsza taktyka to mieć pusty, ale go w trakcie brania zacząć pobudzać (ciepła woda, jakaś przekąska, pieprz, halucynacje, takie sytuacje)
no i nic tak dobrze nie wchodzi jak dobry obiad po takiej wcześniejszej głodówce i po załadowaniu się już substancji
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Ale cpaki nieświadomie stosują ten lajfhak
Zur Apotheke gehen
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.