Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5184 / 915 / 0
08 sierpnia 2025zburzony pisze:
Udało się komuś przerobić 5 g tego tak żeby za każdym razem były efekty? Nie raz czytałem że 4-CMC szybko przestaje klepać i później się tylko dorzuca na wkurwie. Tego się obawiam bo jeśli ogarnę 5 g to zrobię do końca w dwa dni, większość chcę podać iv a nie chcę marnować żył na puste przebiegi.
Da radę ze będziesz miał efekty jak będziesz dawkami wchodził w górę i stosował różne roa z dodupną łącznie.
Ogólnie substancja ma potencjał ale to jest taki typ fazy jak pluszowy nieogar
Spore dawki potrafią walnąć jak młotem w łeb ale to nadaje się tylko do poruszania się do muzyki jak paralita i do kompulsywnego ruszania skóra penisa a jak jest partnerka to i do seksu
Chociaż to zależy od sortu to znakiem charakterystycznym jest erekcja na wejściu i o dziwo kutas twardy jak skała
Nie wiem od czego to zależy bo na niektórych ketonach robi się mikron
Np na 3 cmc jest flak
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 45 / 0
Wg mnie 4-CMC najszybciej traci moc i po paru dorzutkach efekty wyraźnie słabną. 3-CMC pod tym względem wypada z mojego doświadczenia lepiej, o 4-MMC nie wspominając.
  • 372 / 99 / 0
@zburzony szkoda sensu imo, w porownaniu do 3ki po max 3cim strzale rezultat zaden, rownie dobrze sama wode moglbym podawac, a i tak te 5g przerobisz, tylko sie nawkurwiasz niepotrzebnie.
  • 3 / / 0
ma ktoś dobry sprawdzony sposób jak w dość bezpieczny sposób zasnąć nie przeciągając o kolejne kilka dni?
  • 1355 / 363 / 2
@WitamSerdecznie97
witam.
iść spać.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 8 / 4 / 0
11 sierpnia 2025WitamSerdecznie97 pisze:
ma ktoś dobry sprawdzony sposób jak w dość bezpieczny sposób zasnąć nie przeciągając o kolejne kilka dni?
hydroksyzyna + melatonina
Ew pare browcow, ale deczko cie odwodni

Najlepiej nie bierz tyle, jak nie ogarniasz
Dwa dni na towarze to juz schizy glownie, takze co to za zabawa
To cie powinno skutecznie zblokowac do jechania ciagow
Ale jesli nie, to bierz maks 1g
A najlepiej to w ogole nie siegaj po towar, bo jak bedzie mocny to i tak polecisz
  • 5184 / 915 / 0
Nie zamawiać kilka gram z myślą że oszczędzasz na wysyłce Bo raz płacisz i niższej cenie jak weźmiesz więcej kiedy sam siebie oszukujesz bo rzeczywistosc jest taka że lecisz do końca wora.
Miało być inaczej a wyszło jak zawsze.
Ja wolę zapłacić więcej bo wiem że narkotyków nie przecpam tak jak wódki się nie przepije a baby nie przerucha . Stara ludowa prawda.
Na ketony nie ma mocnych .
Można się usypiać benzo, ale każdy kto to przeszedł wie że na dłuższą metę robi większe kuku w głowie I można się wjebac krzyżowo.
4 cmc nie nadaje się do ciągów więc w ogóle nie ma sensu brać więcej
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 10 / 0
Można zamówić więcej jak ma się inny duży wór do ćpania np z NEPem albo zielskiem albo ćpa się kode czy coś... Większość tutaj to jebani narkomani/politoksy łatwo zamienić jeden narkotyk na inny ale faza musi być. Jak nie faza to lipa, doły, krzywe obsesje... Kupując dużego wora oszczędzasz i jak sie postarasz to kupisz drugiego innego dużego wora z czym innym. Jak dobrze pójdzie to będzie kilka różnych worów ćpania do wyboru i jak zacznie się robić krzywo to zmieniasz substancje lub walisz miksy zależnie od humoru. Np jedziesz głównie na NEPie, czasem walniesz alfe, masz w pokoju dmuchacz do klawiatur jak sie nudzi walosz bucha, czasem walniesz na wieczór troche kody, czasem troche mefa niuchniesz z gratisa i jest oki. Najbardziej jako keton na codzień nadaje się NEP ale bez kofeiny, nawet kawy z dwóch rozpuszczalnej bo telepie i strachuje. alfa za bardzo ryje łeb, otępia i nie daje spać bo za dużo/późno się dorzuca mimo że się wie, że nie powinno się. Serotoninowce są ciężkie dla ciała a po fecie nie da się spać i maks trzy dni i jest zombizm.
  • 1355 / 363 / 2
a po wszystki kwetiapinka na spanko i jechane od nowa, koło się zamyka, otworzy się dopiero jak zaczną się problemy z układem pozapiramidowym xD albo doszczętnie rozjebany układ DOP da o sobie znać.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 135 / 10 / 0
Prędzej czubalewo jak już. Mewy wrzeszczały jak pterodaktyle albo wołały mnie po imieniu. Lanie wody do wanny wydzielało mistyczną wodnistą muzykę co była jej mową. Trzeba było lulu i już spoko. Surfowanie po fali psychozy to trzeba przeżyć, ale z dystansem, podróż do innego świata, praw logiki, tam i z powrotem. Niezła beka.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.