Tytoń ma osobny dział → >LINK<
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Działanie mizerne a będzie nie całe dwa tygodnie jak wrzuciłem suplementację kofeiną. Ogólnie to kończę taką zabawę bo jedynie co odczuwam to spadek apetytu i mniej lub bardziej uciążliwe efekty przeczyszczające - staram się mieć zawsze pełny żołądek ale kofeina hamuje mi apetyt - wiadomo.
@Merx jaką masz wagę lub ile bierzesz mg/kg masy ciała?
@TymekDymek też zauważyłem że jak wytne cukier do zera w diecie to po jakimś czasie go nadrabiam. Ja to się zastanawiam jak ja wyłącze kofeine z diety bo w ciągu niecałych 2 tygodni przerobiłem tego 11.6 grama kofeiny.
14 lipca 2025Merx pisze: przejebane tzn? @TymekDymek bo ja np. jak zapomnę wziąć to nie odczuwam żadnych negatywnych skutków ubocznych, no ale wiadomo, u mnie to chyba nie istnieje coś takiego jak 'zjazd' z jednej strony supermoc, z drugiej przekleństwo w chuj.
Nie wiem czemu mnie palce bolały po tej kofeinie, spróbowałem z 1800mg z wczoraj łączenie wyciąć kofeine do zera, zobaczymy na jak długo.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.