Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 261 / 99 / 0
hehe... tyle czasu nikt bidakowi nie odpowiedział... zlituję się- depresji po tym nie leczy się w/w lekami...

aha- pomogło coś to combo na deprechę po trampkach ? żyjesz... ?
  • 8 / 1 / 0
Witam, przyszedl czas ze po 1,5 roku z powodu braku dostepu, oraz ogolnie zmeczenia tematem. Chcialbym odstawić trampka. Biorę od poltorej roku. Dzien w dzien ok. 300 mg. Bez zadnej przerwy. Nie schodzilem nigdy na czysto bo sie bałe. Duzo pracuje i musze byc w formie. Nie mam wiekszego problemu z zejsciem do 100 mg . 50 rano, 50 popoludniu. Ale nigdy tego nie robilem, bo po co. Powiedzcie mi prosze. Jak to ogarnac żeby na codzien nadal normalnie funkcjonować i zejsc przy tym do zera?
  • 612 / 187 / 0
No logiczne, jak najdłużej jak najwolniej ciąć dawki, np przez dwa miesiące schodzić do 50/25 i potem ścinka do zera, ostatni etap może być ciężko ale poza tym powinno być gites, dasz rade, najważniejsze psycha.

A jak nie masz możliwości tak wolno ścinać to załatw sobie może pregabaline i hydroksyzyne, a jak nie da rady to wolne w robocie + ruch i sauna i też da rade, 300 mg to jest lajt, ja waliłem 1g po czym przeszedłem na oksy / morfinę a i to odstawiłem i od pół roku jestem czysty.
  • 8 / 1 / 0
Wow szacun. A tak duzo sie tu naczytałem, ze ludzie zgotowali sobie pieklo przez trampka, a finalnie chyba dużo zalezy jak widac od ogólnych predyspozycji. Jezeli ktos jest „słaby” czy glupi to i piwem sobie zniszczy zycie.. ja na szczescie zawsze sie balem dragow i zawsze z ostrożnoscia do tego podchodziłem, stad niskie dawki trama i brak innych uzależnień.. Dzis juz pierwszy caly dzien na 100mg i czuje sie super, kurcze nawet lepiej niz przez 1.5 roku na fazce. Zobaczymy co dalej. W miedzy czasie musze sobie cos ogarnac tram na schodzenie i lece do celu.. a co do pergaby itp. narazie sprobuje bez
  • 355 / 38 / 0
05 lipca 2025facegager pisze:
Witam, przyszedl czas ze po 1,5 roku z powodu braku dostepu, oraz ogolnie zmeczenia tematem. Chcialbym odstawić trampka. Biorę od poltorej roku. Dzien w dzien ok. 300 mg. Bez zadnej przerwy. Nie schodzilem nigdy na czysto bo sie bałe. Duzo pracuje i musze byc w formie. Nie mam wiekszego problemu z zejsciem do 100 mg . 50 rano, 50 popoludniu. Ale nigdy tego nie robilem, bo po co. Powiedzcie mi prosze. Jak to ogarnac żeby na codzien nadal normalnie funkcjonować i zejsc przy tym do zera?
Przelatalem piec lat na takich dawkach 50-100 najgorzej właśnie jest jak zetniesz na zero to dziadostwo.
Po pierwsze postaraj się nie brać tego rano, że jak zacznie schodzić w południe to żeby Cię nie męczyło. Jak najdalej odwlekaj do popołudnia.
Jak już Ci się uda to na weekend rano zarzyj sobie Tyrozyny gram albo dwa na czczo i do tego z 600-800mg różańca górskiego, na odtrucie daj w południe nac 1200mg plus grama witaminy C, a popołudniu L-Teanine 200-400. Mam je z Foresta i robią robotę..
Jak będziesz się czuł chujowo to leć do apteki i kup tussidex i zajrzyj jedna kapsułke 30mg powinno być jak ręka odjął, maksymalnie 60mg dziennie nie dłużej niż trzy dni. I ogólnie dietka, dużo jaj tam są wszystkie minerały żeby odbudować mózgownice.
Zapomniałem dodać, że na sen daj dobra dawkę magnezu.
  • 2 / / 0
05 lipca 2025facegager pisze:
Wow szacun. A tak duzo sie tu naczytałem, ze ludzie zgotowali sobie pieklo przez trampka, a finalnie chyba dużo zalezy jak widac od ogólnych predyspozycji. Jezeli ktos jest „słaby” czy glupi to i piwem sobie zniszczy zycie.. ja na szczescie zawsze sie balem dragow i zawsze z ostrożnoscia do tego podchodziłem, stad niskie dawki trama i brak innych uzależnień.. Dzis juz pierwszy caly dzien na 100mg i czuje sie super, kurcze nawet lepiej niz przez 1.5 roku na fazce. Zobaczymy co dalej. W miedzy czasie musze sobie cos ogarnac tram na schodzenie i lece do celu.. a co do pergaby itp. narazie sprobuje bez
Dokładnie, sporo zależy od indywidualnych predyspozycji. Dawkę brałem podobną do Twojej a po odstawieniu nie zauważyłem niczego spektakularnego oprócz kilku bezsennych nocy. Tak, jak użytkownicy wspominali wcześniej, ważne aby powoli schodzić z dawką i powinno być dobrze.
  • 1716 / 565 / 0
Przez to, że milion razy zadawane są te same pytania, to i za każdym razem wybrakowane porady lecą i kolejni muszą dopisywać to, czego inni zapomnieli. Jak to że do odtrucia o podstawie podstaw nikt nie wspomniał — NAC. Jak to, że ten magnez to tylko w dobrze przyswajalnej formie, glicynian albo mleczan, bo większość preparatów to sobie w dupę można wsadzić. I tak kolejne dziesiątki razy. Gościu nie jesteś jakiś super wyjątkowy, Twoja sytuacja się nie różni niczym od wielu opisywanych przez innych ludzi dwie dekady na tym forum. Nie chodzi już o spam, bo wyjebane raczej, ale ile pominiesz nie używając wyszukiwarki. Można by dopisać z 50 rzeczy odnośnie rzucania, regeneracji, detoksu itd., nie szukasz to tracisz, bo niekoniecznie innym się chce powtarzać to samo kolejny raz. Pomyśl o tym zanim zadasz następne pytanie, powodzenia w odstawce.
  • 826 / 198 / 0
@WladyslawWygiello
Ja polecam cytryniany. Zarówno magnezu i potasu.
  • 1716 / 565 / 0
Gdyby przemysłowo kwas cytrynowy był robiony z cytryn a nie z grzyba który tworzy toksyny przedostające się do końcowego produktu, to też bym to polecił... ale z reguły nie zalecam ludziom gówna.

W glicynianie masz glicynę niezbędną do produkcji glutationu, więc masz dwa w jednym, jeszcze jak do tego dorzucić NAC to w ogóle mistrzowskie połączenie, bo dostarcza drugi składnik glutationu — cysteinę. Dlatego wszystkie inne formy magnezu są hen daleko za glicynianem. Szczególnie jak jest się ćpunem albo próbuje nim przestać być.
  • 322 / 90 / 0
no jaha bo przeciez z cytryny to masz kwas cz.d.a.

o doczyszczaniu produktu tez napewno nikt w przemysle farmaceutycznym nie slyszal.

z calym szacunkiem i zyczliwoscia, ale skislem cokolwiek.

nawiasem mowiac - bynajmniej negujac - ale ow glutation to powoli przywoluje mi skojarzenie z lewoskretna wit C i dr Zieba. Ciekawe czy ww. pan doktor zaleca proporcje 2 cwiary tejze i szczypte helu - bo tak zdrowiej. Dla kabli zwlaszcza %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.