Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5137 / 891 / 0
Chętnie by Ci opowiedzieli jak to było, ale nie żyją .Nie mieli tyle szczęścia.

Raz miałem nieświadome przedawkowanie heroiny .
Znajoma ktora była i mi życie uratowała mówiła że zrobiłem się zielony na twarzy i pp prostu straciłem przytomność.
Ja pamiętam tylko strzał potem nic aż do pobudki w szpitalu.
Robiła mi chyba sztuczne lddycjsnie do czasu przyjazdu karetki. Tak więc to różnie może być

Jak podasz na granicy że tak powiem przedawkowania to jak jesteś świadomy to może być straszna panika i wiesz ze zaraz będzie źle
A są właśnie i takie przedawkowania że część i Cie nie ma
Nie zdążyć nic zrobić by sobie pomóc.
Pewnie sporo zleży od drogi podania . IV jest szybkie , nie narasta powoli tylko jeb .
Ja właśnie iv zastosowałem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2810 / 364 / 0
22 lipca 2025Blu pisze:
To nie od wody tylko skutek uboczny nadużywania opiatów. Nazywa to się obrzęk obwodowy. Pomoże jedynie przerwa i nie robienie ciągów.
To prawda głównie puchną stopy/ kostki dochodzi do kolan nawet .. zauważyłem to u siebie i raz w miesiącu mam stopy jak banie ale u mnie dochodzi kwestia tego ze choroba glowna zajela nerki a te powoduja u mnie bialkomocz i to też może być to za duzo czynnikow by to ocenić.. ale mimo stalej dawki raz w miesiącu mam przez 3-4 dni nogi jak banie robi sie obrzek trzyma kilka dni i sam schodzi , i nawet diuretyki nie pomagają
  • 207 / 70 / 2
15 lipca 2025FredoBanana pisze:
Po pól roku walenia majki iv zaczely mi puchnąć stopy okolice kostki i troche powyżej kostki, robie strzała w zwykłej wodzie ze sklepu czy zamiana tego na wode destylowaną albo NaCl rozwiąże ten problem? dodam że wyniki wątroby i nerek bardzo dobre jestem na cyklu także badania są aktualne
badania estro, prolki, progesteronu jak? opio wypierdala prolke totalnie. ja kiedyś na cyklu miałem wyjebane estro i wygladałem jak ludzik z michelin xD
ew. tak jak przedmówcy.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 819 / 196 / 0
Ja ogólnie podczas brania większych ilości opio byłem gruby, ale też i spuchnięty np miałem odgniecenia od skarpetek do właściwego rozmiaru mnie a powyżej i poniżej już opuchlizna. Dopiero teraz w sumie się zorientowałem że miałem ten obrzęk. Przy kodeinie 240mg u mnie już takie problemy nie występują. Ale prolaktynę czuć że szatańsko wypierdala. Po prostu przestaje mnie interesować sfera seksualna czy emocjonalna. Kobietę traktuję pod wpływem i kilka godzin po poprostu jak ziomka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.