Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Dobra to mały update. Zostałem zrobiony w wała w Egipicie w sharmie tj. dostałem temat, który miał być kokainą, a był niewiadomo czym. Na własne życzenie to zrobiłem, bo się spieszyłem i nie obejrzałem dobrze tematu. Niektórzy dilerzy przed kupnem dadzą Ci spróbować i dopiero chcą hajs. (Trzeba było to zrobić) Myślę, że dostanie kokainy jest możliwe, ważne by nie kupować w ciemno. Jeśli chodzi o marihuanę i haszysz z kolei to jest tego pełno za 10-15 dolarów można dostać całego grama i temat jest całkiem w porządku.
  • 574 / 29 / 0
Jak ze stimami w Egipcie? Wybieram sie do Hurghady
efedryna slyszalem ze legal a mefe dla turysty bez kontaktow ciężko zdobyć?
  • 596 / 82 / 0
Jak w aptekach?
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.