Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5134 / 891 / 0
Bóg was trzyma na poprawę bo tam byście kurwa w piekle byli i zdychali na wiecznym skrecie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1534 / 196 / 0
bo paradoksalnie wykorkować nie jest tak łatwo jak mogło by się wydawać , póki jeszcze żyjemy to jest szansa aby coś zmienić :)
  • 317 / 90 / 0
ja nie chce nic zmieniac, w moim przypadku za pozno i nienaprawialne. chce zrobic cos pozytecznego dla innych. kiedys lecialem i tak jak no1special piszesz, wychodzac z zalozenia ze najwyzej umre, wielkie mi halo, plakac nikf nie bedzie a tu taki error okazalo sie ze to nie takie proste umrzec, teraz to po prostu szkoda wychodzic z kina przed koncem seansu.
  • 3188 / 373 / 0
Przestańcie spamować, watek jest dla tych co już gryzą piach a nie dla tych co dopiero zapierdalają po równi pochyłej.
  • 2939 / 245 / 0
31 lipca 2025no1special pisze:
bo paradoksalnie wykorkować nie jest tak łatwo jak mogło by się wydawać
Potwierdzam z doświadczenia. 4-krotnego kurwa.
  • 5134 / 891 / 0
Bo to jest tak że jak ktoś kocha życie to umiera wczesnie , nagle a jak kogos życie męczy to żyje długo .
Tak jakby to miało jakiś większy sens to cierpienie tutaj
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3573 / 581 / 1
29 lipca 2025Amunicja pisze:
14 kwietnia 2025Retrowirus pisze:
Bardzo mi przykro Ja też tęsknię za niektórymi z forum :(
Choćby za @wintermutem (Vincent)
@Retrowirus wintermute to stare konto Vincenta ? Wydaje mi się, że to dwie całkiem różne osoby.

28 maja 2025formaszczytu pisze:
(...) nie każdy kto się uśmiecha naprawdę jest szczęśliwy.
Niektórzy uśmiechają się tylko w aptece albo widząc krew w kontrolce, sam do nich należę.
Najmocniej przepraszam, fatalny błąd – chodziło o Victora
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.