Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Jak wyciągnąć coś w aptece z kosza na przeterminowane leki bez przypału

Przeniesiono, identyczny wątek już powstał — CATCHaFALL
  • 123 / 11 / 0
Dziś wyciągnąłem dwie reklamówki z przeterminowanymi lekami z takiego kubła okrągłego nie na kluczyk . I tak dwa blistry nasenu z 15 Tramalu teatry 100mg, doreta 75 mg jeden blistry i w huj gabapetyny .
Także nie najgorzej :)
  • 5130 / 890 / 0
Musieli podziwiac jak patrzyli na to dokonanie.
też miałem takie myśli, ale jednak wstyd wziął górę
Chłopie wszystkiego dobrego i się tak nie znizaj .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2809 / 364 / 0
Ja bym chyba nie potrafił tak zrobic.. napewno nie u mnie w mieście gdzie w każdej aptece jakaś znajoma pracuję
  • 123 / 11 / 0
@sclero2014
To pytaj znajomej czy byś nie mógł poszukać jakiś leków ,,bo po co przepłacać za nowe”.
Pozdrawiam :~)
  • 0 / / 0
Witam, postanowiłem przetestowac alternatywny dla szabrowania aptecznych koszy, sposob cpunexa. Razem z ziomkiem (ktory swoja droga nie jest w ogole w temacie, ale postanowil mnie asystowac), pojechalismy na dosyc spokojne osiedle domkow jednorodzinnych w naszej miescinie,uprzednio przygotowalismy sie pod wzgledem odpowiedniego ubioru i rekwizytow jak na studenta farmacji przystalo, dodalismy do calego planu tez kilka smaczkow ktore jeszcze bardziej mogly nas urzetelnic, jestem osoba ktora stresuje sie zwykla konfrontacja z pania farmaceutka, a co dopiero chodzeniem po domach od drzwi do drzwi i to jeszcze bez uprzedniego zklonkwania sie , bedac calkowicie na trzezwo, ale tego dnia czulem sie dosyc pewnie, odwiedzilismy razem okolo, 15domow, (nie liczac tych w ktorych nam po prostu nie otworzono) i ku mojemu zdziwieniu nikt ale to nikt nie podejrzewal ze w naszej akcji informacyjno-zbierackiej jest cos nie tak. Niestety znaczna wiekszosc osob przyznala ze nagminnie oddaja leki do pojemnikow w aptece, wiec nic juz nie posiadaja, niektorzy mowili ze gdybysmy sie wczesniej oglaszali to przygotowali by dla nas co nie co do wziecia, a tak z biegu to im sie nie chce, jedna pani powiedziala ze dopiero co wyszla z onkologii i wygrala walke z rakiem, ale gdyby nie ten fakt to mowila ze mialaby dla nas sporo smakołykow (oczywiscie cieszymy sie ze pani wygrala z rakiem, ale cpun to czlowiek złagrowany, odrazu nam sie lampka zapalila ze bylismy blisko osiagniecia celu, jak kolwiek paskudnie to nie brzmi),obawialismy sie rowniez konfrontacji z kims z zakresu medycznego kregu, i tak otworzyla nam drzwi pani lekarka, zadala nam sporo pytan o nasze studia, gdzie oddajemy te odpady medyczne, co z tego mamy itd, dodatkowo powiedziala nam ze jej corka studiuje farmacje, ale gadke mielismy dobra to i pani lekarka nawet przez chwile nie miala watpliwosci co do naszej osoby i co najsmieszniejsze byla pierwsza osoba ktora zaproponowala nam caly worek lekow, bo mowila ze kupila niektorych za duzo, albo sie jej po prostu walaja, niestety nic ciekawego tam nie bylo , sporo jakis lekow na serce i zoladek, ale motywacji dalo nam to sporo, zostalismy rowniez przez nia zaproszeni na kawe, ale niestety juz nie moglismy skorzystac, kolejna starsza pani pogratulowala nam takiej produktywnej akcji i poczestowala dzbankiem zimnego kompotu, byl przepyszny :)), i tak niestety bylo juz i z reszta osob, wszyscy gratulowali poswiecenia naszej akcji, zyczyli powodzenia ale niestety zglaszali ze ich przeterminowane leki co kazde wyjscie do apteki laduja w koszu, na dworze bylo bardzo goraco wiec musielismy zakonczyc nasze obchody i mimo teoretycznej porazki czulismy sie w jakis sposob wygrani, rozmowy z praktycznie kazda osoba byly niesamowicie sympatyczne, dodatkowo brak podejrzen utwierdzil nas , ze warto sprobowac jezzcze raz, tylko na wieksza skale i mysle ze chyba lepiej pojechac gdzies na wies, tam wiekszosc osob nie ma dostepu w poblizu do zadnego kosza na przeterminowane leki , dodatkowo czesto je gromadza w ogromnych ilosciach, planuje akcje przeprowadzic pod koniec tego tygodnia , dam znac jak rezultaty :))
  • 5130 / 890 / 0
Mordo zmartwię Cie ale na wsiach ludzie chodzą do lekarza jak muszą .
Ale leki mogą być bo wykupują a nie biorą. Wola bimbru się napić.
Stare baby też klony dostają bo w nocy krzyczą i sołtysa budzą.
Coś tak można ugrać ale na opioidy nie licz.
Mówię. Jak boli to alkoholem się znieczulają
Wiem, bo mieszkam. Ale wiesz wsi nie rowna .

Akcją fajna . Pytanie . Czy na takie podszywanie się w celu zdobycia leków jest jakis paragraf. Bo wszystko fajnie ale traficie kiedyś jakiegoś psa na emeryturze czy jego opiekuna czyli kogoś kto się zna to może być dziwnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1327 / 336 / 12
kurwa nwm jak wy to wyławiacie - ja jak próbowałem to mi ręka ledwo wchodziła przez ów otwór a co dopiero sięgnąć dna

może spróbuję tą łapką-chwytakiem jak znajomego z odróbek spotkam %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1687 / 564 / 0
Jak taki śmietnik wygląda i gdzie to można znaleźć xD
  • 1327 / 336 / 12
no taki biały - jak wchodzisz do apteki zazwyczaj stoi z boku

na upartego to chyba można wynieść bo raczej przyśrubowane ani zespawane z podłożem to to nie jest %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.