Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
W takim słoiku je dostałem
https://ibb.co/7t84xRKx
  • 707 / 137 / 0
@kuba890 Jedyne co ci z pewnością mogę stwierdzić iż nie jest to oryginalny polski/europejski xanax. A tak na 100 procent to byś musiał jakieś testy zrobić żeby się dowiedzieć
:tabletki:
  • 49 / 5 / 0
W psychiatryku dostaje wieczorem 3 małe żółte tabletki o cytrynowym smaku. Mają wyraźnie działanie nasenne. Co to może być?
  • 30 / 8 / 0
  • 177 / 27 / 0
diazepam nie ma cytrynowego smaku, prędzej witamina c...
Przedstawienie musi trwać.
  • 49 / 5 / 0
Też bym pomyślał,że witamina C,ale czuć wyraźne działanie nasenne,a i lek się praktycznie rozpada na języku
  • 177 / 27 / 0
To brzmi jak diazepam ale on na pewno nie smakuje cytrynowo. Może to być olanzapina w postaci rozpadającej się w jamie ustnej. Zawsze możesz zapytać pielęgniarki co to jest.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2273 / 286 / 0
03 lipca 2025kuba890 pisze:
W takim słoiku je dostałem
https://ibb.co/7t84xRKx
To jest podrobiony xanax 100%
Takie sloiczki idą tylko na uk
  • 113 / 66 / 0
@Maatiik97 olanzapina, jest conajmniej jeden taki preparat taki o smaku cytrynowym z olanzapiną, tabletki rozpuszczające sie w ustach. Tak jak wyzej ktos pisał.

Ale to kurestwo drogie jest z drugiej strony z tego co pamietam, w wariatkowie myśle ze uzywaliby najtanszych, zwykłych. Nigdy sie w nie spotkałem i nie słyszałem o olanzapinie w tej formie zeby dawali ją.
  • 0 / / 0
Zamiast spodziewanej paczki otrzymałem coś takiego. Pomoże ktoś z identyfikacją tych tabletek? Nie ma na nich żadnych oznaczeń z żadnej ze stron, jest tylko ta zmarszczona już osłonka.
[ external image ]
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.