Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
mestoslaw zrobil o tym kiedys material, zanim ktos podrzuci koledze dragi radze sie zapoznac z mozliwymi konsekwencjami

https://www.youtube.com/watch?v=4xPgSNB8hbI
  • 1321 / 336 / 12
Przypomniało mi się jak jeszcze w czasach szkolnych jakaś nowopowstała szemrana stacjonarka zrobiła akcję samplową tzn na moim starym osiedlu latał jakiś ich wystrzelony agent ds marketingowych i wciskał maczanki za darmo. Pewnego razu jak wpadł na maszynki i stały starsze chłopaki to został niemalże puszczony w samych laczkach %-D

Oczywiście nikt w naszej ekipie zbytnio nie kwapił się do korzystania z usług tego sklepu ale frajdę mieliśmy z tych dopków mw tak jak małe dzieci z pistoletów na kapiszony - dawaliśmy zajarać jakiemuś żulowi i beka bo go pokarało tak że wpadł w krzaki czy coś %-D nostalgia fhuj… zajebiste dzieciństwo
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / 7 / 0
Zawsze jest to bardzo zły pomysł, nigdy nie wiadomo jak ktoś zareaguje, czy to psychicznie, czy okaże się, że ma wadę serca, o której nie wiedział.
  • 46 / 14 / 0
Podrzucenie komuś czegokolwiek czy poczęstowanie czym innym (zamiast mj np. maczaną) to czyste skurwysyństwo. Ktoś może mieć wady serca czy ciężkie paranoję. Za wiele się to nie różni od dodawania fenta do helu
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 3 / / 0
Ludzie co wy tu wypisujecie, az mnie prawie zemdliło od tych opowiesci z ktorych wy sie zdajecie jeszcze nabijać i jestescie wrecz dumni ze taki kawał żeście odwalili :/ Podawanie komus na nieswiadomce narkotyków to obdarcie kogos z godnosci i narazenie go na śmierć czy chorobe bo nigdy niewiadomo czy ktoś jest chory na coś fizycznie czy psychicznie i czy nie bierze akurat leków przy których zajdzie interakcja. Chore
  • 2 / / 0
podawanie uzywek osobom ktore nigdy nic nie braly to czysty idiotyzm xd mi kiedys podano jakies psychodele, w polaczeniu z moja schizofrenia paranoidalna skonczylo sie to nieciekawie 😆 jak juz chcecie sie w cos takiego bawic to upewnijcie sie ze druga osoba nie ma problemow zdrowotnych fizycznych i psychicznych, a najlepiej zachowac resztki godnosci i nie pakowac nieswiadomych osob w uzaleznienia
  • 813 / 192 / 0
Ty gościu powyżej chyba nie zrozumiałeś nazwy tematu bo piszesz o jakiejś dupie maryni. Nikt nie pisze tu o uzaleznianiu kogoś, bo taka sytuacja nie może mieć miejsca przy jednorazowym spożyciu oraz nazwa tematu brzmi o podaniu osobie narkotyku na tzw nieświadomce a nie osobie której nic nie brały. O czym ty pierdolisz gościu.

Zeby nie było off topu. Tak to oczywiście czyste kurestwo i jebać takich ludzi.
  • 1682 / 563 / 0
Śmierć takim i chuj w dupę (ale nie mój)
  • 2970 / 1601 / 35
Jak powstała stacjonarka pierwsza to każdy nawet bezdomni byli na fazie nieświadomej. Nawet wody nikt od nikogo nie brał bo już było pewno, że pigułki pięknie rozpuszczone itd. Teraz podobnie ale nawet ci co wrzucają nie są świadomi co to jest a nawet ich dealer i jego hurtownik.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3 / 2 / 0
Przeczytałem pierwszą stronę tego tematu. Jesteście jebnięci. Nie macie pojęcia co czynicie, jak jebiecie sobie karmę i na co narażacie innych ludzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.