Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
To teraz moje doświadczenie. Jedni mówią tak, drudzy inaczej - tak więc musiałem to poznać empirycznie. Rano biorę 3mg Xanaxu, 20mg relanium i 2mg clona żeby funkcjonować. Jestem w to wjebany grubo i sądziłem, że już nic na mnie nie zadziała rekreacyjnie, a szkoda mi walić po 10mg Xanaxu dziennie. Po Waszym zbędnym pierdoleniu, uznałem że rozkrusze 1mg Xanaxu. Wyszła z tego sporą krecha. Klepie. Czuję się jakbym wjebal gruba śćieche fety albo mefy. To co zostało w nosie wciągnąłem jeszcze wodą żeby spłynęło ładnie po gardle. Pije 3 piwo i jestem nieźle porobiony. Trochę mnie to martwi, bo teraz pewnie będę walił Xanax w nos. Na mnie działa i nie jest to placebo. Tylko dziwne, że mnie to pobudziło mocno. Zaraz leki na spanie (cała armia) i kimono. Pozdro dla ćpunów!
  • 518 / 15 / 0
XD
alprazolam-> czuje sie jakbym wjebal gruba kreske mefy lub fety
grubo, dobry towar musi byc xD
  • 2 / / 0
Kwasiarz - też mnie to zdziwiło i to bardzo. Powinienem być bardziej zamulony, a to mnie pobudziło. Dzisiaj spróbuję z 0,5 alpry.

scalono - nv13

Wciągnąłem 0,5 alpry, ale było mi mało, tak więc dojebałem kolejne 0,5 i czuję się jak wczoraj. Pije drugie piwo i czuję, że benzo znowu na mnie działa rekreacyjnie. Obawiam się, że teraz będę codziennie walił po nosie z 1mg. Podsumowując - na mnie działa donosowo 😉
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.