Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 5 / 0
Jeszcze mam pytanie- czy jest jakaś reguła, że jak sie mierze medikinet z opóźnionym uwalnianiem (20mg) to trzeba 2x dziennie? Tyle kazał mi lekarz, ale 20 działa aż za mocno po sam wieczór. Uboczne efekty to gł. takie uczucie pustki czasami, brak ochoty na przyjemności i poczucie rozbicia ale to mija, mam nadzieję że przejdzie z czasem. Także biorę to 1x rano 20mg.
  • 502 / 15 / 0
Reguły nie ma chodzi o stabilne działanie. Może spróbuj z lekarzem wersji o natychmiastowym działaniu
@dlaczegojaja
  • 34 / 5 / 0
kwasiarz dzięki za odpowiedź. Mam skłonności do uzależnień, nie chcę ryzykować z wersją którą można ćpać jak amfetaminę. No i działałoby za krótko, dlatego wolę SR (? opóźniona tab) - ale uważam, że po prostu eksplodowałbym od ciśnienia jak miałbym brać 2x20 mg dziennie, stąd trzymam się jednej dawki. Mam wrażenie, że serce jest przyspieszone jeszcze nawet wieczorem chociaż to mogą być po prostu moje schizy.
Ogólnie trochę się boję tego leku, ponieważ czuć, że nie jest to rozmienianie się na drobne a poważny lek zmieniający świadomość obciążający całe ciało.
  • 202 / 67 / 2
@dlaczegojaja jeśli masz ADHD to poprzez MPH stajesz sie "normalny" (nie do końca ale chuj, no niby kto jest w 100% normalny? XD) aniżeli jakkolwiek twoja świadomośc jest zmieniana. dodaj klonidyne do tego, która jak przeczytasz ten temat jest już spokojnie legenda. ale serio - jak nie mam klonidyny to rwe sie do niej co najmniej jak opioidziarz do oksy na detoksie xD zajebisty lek festunio. klonidyna również jest lekiem obniżajacym ciśnienie, wiec akurat. masz skłonności do uzależnien przez ADHD i niedobór dopaminy w układzie nagrody mózgu. jak uzupełnisz to poprzez MPH to skłonność do uzależnień może sie zmniejszyć a nawet całkowicie zniknać.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.