Czas połowicznego rozpadu to chyba 2,5 godz.
Ale nie wiem dalej po jakim czasie zolpidemik zostanie wydalony całkowicie z organizmu ...
1. Jakie są szanse, że po 10mg (65kg ważę) obudzę się sześć godzin później na środku miasta?
2. Ktoś mi powie, ile to cholerstwo działa? Przejrzałem cały wątek i nikt o tym nie napisał.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
dr.Kubeusz pisze: ...
Wychodzenie z tego jest hujowe, wiec uwazaj. Redukowalem przez miesiac prawie, juz w 2 tygodniu redukcji nie mogac spac i majac straszne cisnienia, wiec najpierw wymienilem luminal na midazolam a potem same klony+midazolam odstawialem i bylo lzej. Nie polecam Ci sie w to jebac, zreszta masz swoj mozg.
ok 17 zjadłem 7,5mg midazolamu, potem o 21 poszedłem do baru i wypiłem 2 warki strong. Po powrocie do domu wpadłem na pomysł zeby wciagnąć co nieco zolpidemu i jak pomyślałem tak też zrobiłem. Mój stan alkoholowy był całkiem zwyczajny jak to po 2 piwkach więc rozkruszyłem 2 stilnoxy i je wciągnąłem (dzień wcześniej wciągnąłem 20mg zolpidemu, czyli tolerancja minimalna).
I tak usypałem kreskę i szruuuut, kreska znikła. i od tego momentu nic pamiętam, nic a nic. Potem najzwyczajniej budzę sie w swoim łóżku, komp wyłączony (wow, stan zombie a umiałem wyłączyc tak skomplikowaną maszynę jaką jest komputer hehe ;-) ) a w bolącej głowie czarna dziura. Sprawdzam listek stilnoxu a tam brakuje 4,5,6? tabletek (zniknęły wszystkie stilnoxy jakie były w listku). Totalna amnezja. Wychodzi na to ze oprócz planowanej dawki 20 mg w stanie nieświadomości zjadłem/wciągnąłem dodatkowe ok 50mg, czyli razem jakies 70mg ;/
Rano budzę i czuję sie jakbym miał kaca po conajmniej klkunastu piwach, bardzo zamulony, jedzenie nie wchodzi, rzygać sie chce, ale się jakoś się powstrzymałem.
Bardzo zdradziecki ten zolpidem,
właśnie poszło 30mg (+ 40mg medazepamu kilka godzin wcześniej)
Qrwa nie mogę przeboleć jak w takim ciężkim stanie amnezyjnym człowiek jest zdolny do odnalezienia paczki z lekiem itp itd
3x10mg Zolpidemu poleciałooooooooo i jest słaboo..
hess pisze: Qrwa nie mogę przeboleć jak w takim ciężkim satnie amnezyjnym człowiek jest zdolny do odnalezienia paczki z lekiem itp itd
Jeśli chodzi o miks benzo + zolpidem (o tym jak 'nutki pieprzu' dodaje alkohol już nie wspominam) = bankowy efekt pacmana, braki w domowej apteczce, poprzestawiane meble, dzwonienie do przypadkowych ludzi, pobudki w nieznanych miejscach i masa innych - szkoda, że nie można powiedzieć 'niezapomnianych' - przygód, o których dowiesz się wiele dni po ćpaniu. Nierzadko kac moralny.
Nie polecam :)
Jeśli chodzi o miks benzo + zolpidem (o tym jak 'nutki pieprzu' dodaje alkohol już nie wspominam) = bankowy efekt pacmana, braki w domowej apteczce, poprzestawiane meble, dzwonienie do przypadkowych ludzi, pobudki w nieznanych miejscach i masa innych - szkoda, że nie można powiedzieć 'niezapomnianych' - przygód, o których dowiesz się wiele dni po ćpaniu. Nierzadko kac moralny.
Nie polecam ]
Signed.
Znam to z autopsji.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
hess pisze: 3x10mg Zolpidemu poleciałooooooooo i jest słaboo..
Znów to samo, amnezja, haha napisałem, że jest słabo hahaahah, a jak widać wcale nie było, zupełnie nie pamiętam, że wogóle pisałem powyższe zdanie.
Najpierw poszło 10mg, uznałem ze jest słabo to poleciało kolejne 10mg i od zapodania drugiej kreski urwany film, mimo amnezji i ciężkiego staniu nie wiem dlaczego, ale poszedłem jeszcze po 1 tabletkę o czym się dowiedziałem dzisiaj po sprawdzeniu zawartości pudełka.
Do tego ostatnia tabletka była z opakowania brata, który stosował zolpidem w celach leczniczych (pod żadnym pozorem miałem nie brać od niego zolpidemu, a jednak to zrobiłem - jest to dowód na to jak zolpidem potrafi ogłupić człowieka i popchnąć do czynów zupełnie nieodpowiedzialnych)
Bardzo nieprzewidywalny ten zolpic, wręcz przypałowy jest. Mimo to dosyć uzależniający, a w szczególności uzależniający jest jak dla mnie sposób podania (lubię klamę hehe).
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.