one by one we will take you
A z tych nowych smaków co ostatnio wysyłali na maila jakie polecasz @yoshi420? Chodzi mi o takie nie najmocniejsze, trochę słabsze od ZYN owoce leśne, bo powoli chcę schodzić z dawek. Do tej pory jak kupowałem cokolwiek słabszego niż najmocniejsze, to brałem całe opakowanie w 12h. Chciałbym po prostu trochę zejść z dawki i nie musieć kompensować częstotliwością.
(Brałem velo, od 4 kropek - chyba 10mg - do najmocniejszych, 20 mg nikotyny chyba. I od 3 dziennie przy rzucaniu do 10 w szczytach)
Ogolnie wydaje mi sie ze Zyn jest najlepsza marka. Funfact w Usa najmocniejsza dawka Zyn do 9mg
Ja na dolna szczeke nie moge zakladac bo boli.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.