Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
feta jest ok, w rozsądnych ilościach po których można zasnąć po kilku godzinach:)
  • 1309 / 333 / 12
na mnie takie ilości nie działają %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 91 / 1 / 0
@Czoug mnie to zastawia jak taka kofeina czy kreatyna dodana do fety wpływa na nos, zatoki i tak dalej. Wiesz może w jaki sposób taki proch się rozpuszcza w nosie? Tego nikt nie wie a każdy stosuje.
  • 1599 / 548 / 0
Raczej bym się martwił przypadkowymi tabletkami które dodaje małolat z osiedla żeby więcej zarobić, kofeina czy kreatyna nosa nie powinny rozwalić bardziej niż przypadkowe wynalazki. Jak nie ma się pewności przez ile rąk to przeszło to zawsze lepiej samemu oczyścić albo dojapnie stosować od biedy. Z kilku źródeł kiedyś słyszałem, że laktoza jest dla kichawy bardzo w porząsiu, ale chłopy wolą dodawać inne syfy, bo jak ćpuna w nos nie szczypie to uzna że chujowa. A klienci to w większości łebki co biorą proszek 20% amfetaminy i wmawiają kolegom że mają "czystą" XD także nie ma co się oszukiwać, o jakość tego produktu, za tak niskie ceny, to mało kto dba. Na chwilę obecną wydaje mi się że lepiej wziąć towar z neta którego zostaje >50% po oczyszczeniu i nie ryzykować.
  • 1309 / 333 / 12
wczorajhumbleskillful pisze:
@Czoug mnie to zastawia jak taka kofeina czy kreatyna dodana do fety wpływa na nos, zatoki i tak dalej. Wiesz może w jaki sposób taki proch się rozpuszcza w nosie? Tego nikt nie wie a każdy stosuje.
to taki kontrast do wyjaśniania
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 91 / 1 / 0
wczorajLeszekSmieszek pisze:
Raczej bym się martwił przypadkowymi tabletkami które dodaje małolat z osiedla żeby więcej zarobić, kofeina czy kreatyna nosa nie powinny rozwalić bardziej niż przypadkowe wynalazki. Jak nie ma się pewności przez ile rąk to przeszło to zawsze lepiej samemu oczyścić albo dojapnie stosować od biedy. Z kilku źródeł kiedyś słyszałem, że laktoza jest dla kichawy bardzo w porząsiu, ale chłopy wolą dodawać inne syfy, bo jak ćpuna w nos nie szczypie to uzna że chujowa. A klienci to w większości łebki co biorą proszek 20% amfetaminy i wmawiają kolegom że mają "czystą" XD także nie ma co się oszukiwać, o jakość tego produktu, za tak niskie ceny, to mało kto dba. Na chwilę obecną wydaje mi się że lepiej wziąć towar z neta którego zostaje >50% po oczyszczeniu i nie ryzykować.
Zobacz mój post na ten temat viewtopic.php?p=3846565 czy nie jest to prawda o tych nieco mniej rozgarniętych małolatach z osiedla?
Samemu acetonem nie doczyścisz wszystkiego. Skąd te wyliczenia że z neta lepszy?

@Czoug co ty uważasz o tym że uzależnieni to w większości przypadków debile i ignoranci w moim poście?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich