Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
malutkie
Jestem wlasnie na micro/mini dose grzybulcow psylocybulcUw.
Dokładniej Jack Frost, których dostałem "troche" od dobrego przyjaciela:)
Dlugo leżały one u mnie w pudełku, próżniowo zapakowane w VAC Seal.
Nie czulem sie na siłach psychicznie aby jeść bo bylem po zerwaniu z dziewczyną, wlasciwie to nadal mam wyrzuty sumienia i głęboki smutek ale postanowilem dzisiaj : well, fukk it. We ball.
Noooo i... poszla w ruch Jubilerka.
Moj przyjaciel, ktory bardzo sie o mnie martwi jak i o moj mental state (mam bipolar i GAD, mocne stany lekowe) sprawdzał jak sie cxuje co jakis czas.
Wrzuciłem odważone- 0,25g - godzina przerwy - 0,30g.
WOW! Ostatni trip eeee "na grzybach" bo byla to miprocyna (4homipt), czyli blisko bo towniez tryptamina - zakonczyl sie... okropnie.
Nazarlem sie rc benzo bo nie dawalem juz rady i JEBS! BLackout u mojej mamy w drugim pokoju na kolejmy dzien. Zero pamięci co sie działo wczesniej.
Tym razem jeju... jebie mi sie leciutko w głowie, uciekaja czasem mysli ale bez psychodeli. Jedynie POTĘŻNE i to mowie POTĘĘĘŻNE WYOSTRZENIE KOLOROW. HAHAHh.
JaKBY KTOś ustawił Saturacje na +100%.
Świetny humor, przestałem myśleć o moim przeze mnie zjebanym zwiazkj i o tym ze Tęsknię za Natalka.
Mogłoby sie dziac cokolwiek a ja czuję sie rn... careless (?).
Nogi jak wata a na lozku leze jak na chmurce.
Teraz tak:
- czy tak wlasnie działa micro/minidose ?
- I druga rzecz, czy akurat dobrze trafiłem? Na dobra odmiane? Bo
Jdzu chryste.... jesli tak to działa to widze ogromny potencjał w naturalnym leczeniu (mam na mysli bez farmakoterapii i chemicznego syfu), a na pewno złagodzeniu swojego Bipolara, depresji klinicznej i wahan nastroju.
Jak dobrze... ahh
Wywołującej trip
W praktyce najczesciej stosuje się od 0.1 do 0.3 grama
A zasada jest taka , że nie jest to microdosing jeżeli odczuwasz wyraźne działanie tj wizualne zmiany obrazu , myślenie psychodeliczne
https://daytryp.com/psilocybin/psilocyb ... 023-guide/
Dobrze ze się pogodziłeś grzybami ale to.doswiadczenie można podciągnąć pod mini trip
Sam wrzucam sobie microdosing, ale 2 cb tj 5 mg i sobie chwale
A co ciekawe. Działanie polega na zmniejszeniu stanu zapalnego poprzez jakby redukcję stresu plus neuroplastyczność mózgu . To tak jakby siebie przeprogramowywać bez psychologa. Zamiast walkowac jakieś zjebane myśli w głowie które wcale nie pomagają w życiu a powodują przewlekły stres a przez to masę roznych chorób przykleić sobie taki plaster jak.masz ranę, ale na mózg.
Pozdro i powodzenia .
A.co najlepsze . To nie jest jak inne leki, że znieczula i o tyk nie myślisz a gowno jest.pod spodem .
Tutaj nie masz oporow spojrzeć z innej strony na problem i rozpatrywać rozwiązania.To jak rozmowa z kimś kto Ci doradzi, a tym doradcą jesteś Ty Sam, ale ten nie zafiksowany a trzeźwo myslacy( jakby z boku)
Ogólnie wypatruje w zastosowaniu klasycznych psych
przyszłość psychiatrii i leczenia chorób neurodegeneracyjnych , PTSD, traum , depresji
Wszak badania opiane w medycynie rockefellerowskiej były prowadzone już pół dekady temu, ale wiemy jak to.sie skonczylo. Ludy które nie znają medycyny jaka my znamy dalej stosują psychodeliki i stosują od kiedy człowiek pojawił się na tym łez padole
U nas w Polsce to jeszcze poczekamy z 50 lat
Teraz Belgia chyba dopuściła esketamine do leczenia
Dobrze ze wziąłeś sprawy w swoje ręce bo życie jest krótkie .
A życie z chorobami psychicznymi beż skutecznego leczenia To katorga a nie życie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bipolar i psychodeliki to średni miks, spróbuj czegoś co wymaga nieco dyscypliny - np. medytacja, joga, "journaling". Jak chcesz kontynuować mikro, to zrób to raczej w ten sposób:
Odpocznij teraz 2-3 dni żeby zresetować tolerancję. Potem zmniejsz dawkę do .1g. Harmonogram wygląda tak (w kolejnych dniach): MIKRODAWKA - AFTERGLOW - BASELINE - MIKRODAWKA - AFTERGLOW - BASELINE ... i tak dalej. Ważne żeby utrzymywać niską dawką i nie brać codziennie. Jeżeli zależy Ci na neurogenezie to koniecznie wprowadź nowy nawyk w życiu - może być coś z poprzednich propozycji, ale nawet sport, żonglerka, gra na instrumencie też pomaga najwięcej wyciągnąć z mikrodawkowania. W innym wypadku to po prostu umacnianie schematów już wyrobionych.
Powodzenia!
███ Moja strona o etnobotanice i konopiach:
██ »»»–––––––––► https://herbsman.pl ◄–––––––––«««
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
28 stycznia 2006przykładowy user pisze: cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.