Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Hej

Ostatni raz brałem 3mmc jakieś 12 lat temu i pamiętam, że seks po tym był super.
Z żoną jesteśmy razem już kilkanaście lat, siłą rzeczy nie ma już tego ognia jak kiedyś.
I tak myślę czy by nie spróbować znowu zarzucić jakiegoś rceka w ramach urozmaicenia, dodania trochę pikanterii do seksu.
Tylko czy dzisiejsze sorty są podobne to tych z przed kilkunastu lat?
  • 3554 / 579 / 1
są sklepy a wg mnie jakość surowców nie odbiega.
Do wyboru 4-5 ketonów i alfa z nepem...

Ja jednak polecam klasycznie, od serca tabletki na MDMA ❤️ najpiękniejsza rzecz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 4 / / 0
Dzięki, za młodu brałem trochę MDMA, ale po pierwsze jakoś nie miałem po tym ochoty na baraszkowanie, a po drugie wyleciałem z obiegu i teraz pewnie trudno by mi było ją zdobyć. Spróbuję z 3mmc bo tak ogólnie chodzi to zamną, a nawet mi się śni 😀.
  • 2619 / 548 / 0
Gwarantuję Ci, że zdobycie MDMA jest nieporównywalnie łatwiejsze od nabycia 3mmc.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 4 / / 0
Pewnie masz na myśli darknet itp. Nie jestem za bardzo biegły w tych sprawach, ale może to i lepiej.
  • 2619 / 548 / 0
Nie, mam na myśli że 3mmc od wielu lat jest nielegalne i większość ofert to bzdury, wysyłają cmc lub 2mmc. Chyba mocno wypadłeś z tematu. O źródłach dalsze rozmowy w S+.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 4 / / 0
No to faktycznie wypadłem z tematu.
Nie robię już offtopu.
W każdym bądź razie dziękuję za info.
  • 4 / 1 / 0
Obecnie na ulicy “dostępne od ręki” to głównie 2mmc, na pierwszy raz dla nowicjusza spoko, ale na dłuższą metę szkoda kasy za efekt, a praktycznie jego brak. Libido bez zmian, inne efekty też mizerne.

Ktoś próbował? Jak wasze wrażenia?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...