Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
@tosieniedzieje Dysocjanty mają takie zastosowanie, memantyna też pomaga. Bardzo łatwo dostępny Dxm jeszcze lepiej(nie laczyc z ssri deksa itd)
90-180mg dxm gdy zmniejszamy np pregabaline z 300mg, do 150mg to dxm z godzine przed pregabaliną( nie laczyc dxm powyzej 300mg z pregą ponad 450mg bo obydwa powodują tymczasowe zatrzymanie moczu
Ciekawe jak by było po mxe…. dobra rozmarzyłem
  • 37 / 3 / 0
To poważna sprawa z tą ketaminą co opisujesz @tosieniedzieje . Nie mam obecnie tego i nigdy nie miałem. Mam gabapentyn i on potrafi zaleczyć całkowicie objawy ale tylko gdzieś na dobę. Sprawdzałem na dawce 600 i 300mg. Zastanawiam się czy by nie spróbować 100mg gabapentyna i 25mg pregabaliny. Tak co by przekroczyć 4 doby. Obecnie bowiem wytrzymuje 4 doby i zażywam 350mg pregabaliny.

Oczywiście planuje dalej redukować ale nie wiem czy serio chce zakończyć tą przygodę.... Byłem na dawkach 3000mg i wytrzymanie doby było niemożliwe. Teraz to nagroda taka - 350mg pregabaliny i jest dobrze :)

Chciałbym umieć zwiększyć tolerancję, zwiększyć odstępy czasowe między zażyciami do 7 dni. Ale cieszę się że wyszedłem z bagna i żyje jeszcze :-)

Scalono — 🦆

Nie mogę edytować post.

Obecnie nadal robię redukcję dawki i zażywam już 325mg co 4 dni. Dziś czułem wielką moc w mixie z CBD. Ten mix ma jakby synergie i się wzmacnia działanie. Czułem moc i że to lekarstwo jest balsamem na mojej psychice. Wręcz czuję terapeutyczne działanie. To strzał w dziesiątkę, nie chcę całkowicie rezygnować z tego leku.

W czwartek zażyje już 300mg.

Dodam że w sobotę nagle w 3 dobie CT czuję głód fizyczny i psychiczny kryzys+ nerwawkę. Pomogło mi 25mg pregabaliny by do niedzieli nie czuć żadnego symptomu uzależnienia.

Tak na sprawdzenie zażyłem tak małą ilość i zaskoczyło mnie to że odczułem błogie uczucie choć oczywiście bardzo delikatnie.

Może będą puki co na dawce 300mg co 4 dni i sprawdzę jak będzie.

Puki co to czuję że przejąłem kontrolę, chcę zażywać terapeutycznie. Nie ma już mowy o zatracaniu się w dawkach około trzech gramowych.

W pracy zawodowej trochę dokucza mi biegunka. To poważna i kłopotliwa sprawa. Staram się żyć z tym i tylko kilka razy spomagałem się loperamid w dawce 1mg.
  • 784 / 445 / 0
Acha, zapomniałem dodać, że z pregabaliny można schodzić też przy użyciu grzyba Amanita Muscaria.
Pregabalina to syntetyczny Muscymol i ma podobne właściwości.
Microdosing Muchomora czerwonego wyraźnie wpływa na objawy psychiczne przy redukowaniu pregabaliny, a także nie uzależnia. Susz w proszku albo kapelusze dostaniecie bez problemu w internecie.
Muscymol jest agonistą rec. gaba. Ma wyraźnie działanie uspokajające i tonizujące organizm.
Aż mnie dziwi, że w całym wątku nie przewinął się ten temat, bo efekty są naprawdę mocne.
  • 373 / 118 / 0
@tosieniedzieje
Proszę abyś przestał siać dezinformację. Pregabalina to nie syntetyczny muscymol. W internecie nie znajdziesz ani sproszkowanych, ani całych kapeluszy muchomora, bo to jest nie legalne. Pregabalina nie działa bezpośrednio na rec. GABA, tylko na kanały wapniowe.
Mocne efekty to ja nie wiem po czym masz, ale życzę zdrowia.
Jeśli chcesz popisać na temat amanity, to zapraszam do odpowiedniego działu.
  • 37 / 3 / 0
Jestem na etapie 300mg co 4 dni. Czuję że mogę spróbować 5 dni a może nawet 6? To ciekawe i odkryłem że odczuwam dawkę już 25mg na lekkim odczuciu i głębokiej ulgi w samopoczuciu w 3 dniu.

To taki eksperyment by przekonać się czy da się tak zaleczyć głoda i wzmocnić działanie główne dnia 4.

Testowałem dawkę 25 i 50 mg. Po za ulgą zaleczenia głodu nie czuję zwiększenia efektywności głównej dawki dnia 4.

Mimo to zażyłem w czerwcu 2900mg pregabaliny. To o 650mg mniej jak w maju.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.