Jest sens wchodzić na piko będąc w 6 ciągu na mefedronie?
Nigdy nie waliłem meth, mam okazję złapać szt.
Generalnie jem normalnie, śpię po 7 h, suplementacja. Czuje się całkiem ok, tyle że ciężko już coś wyciągnąć z tego tematu. 3 dni muszę być jeszcze w miarę na obrotach. Da radę?
Zostan przy tym co już znasz, tak uważam. myśląc że skoro to "jeden c***" - możesz rutynowo podejść do tematu i się rozczarujesz jak cię skasuje, sobie dojedziesz na mecie... Zajedziesz na metę życia po pierwszym strzale, człowiek ma swoje lata, swój przebieg i zapłacił już trochę zdrowia. Zamiast latać na małych niższych półkach ty chcesz wchodzić na everesty mając prawie 100 lat? ;)
Nie chcę tego, Kolego. Zostań w swoim temacie
Szanuj te resztkę życia, którą jeszcze masz.
Krak meta i alfa to taka stymulantowa korona dopominergików, dalej nie ma już nic. Także skoro to jeden c***, pierdol temat.
Popatrz sobie na filmy wyglądają, jak gubią zęby i zamieniają się w zwierzęta
"Rutyna to rzecz zgubna "
Trzeba uważać z dorzucaniem nawet tej. Od pewnego progu łatwo można złapać psychozę.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.