Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Posiada ktoś informację jak ma się leczenie Atomoksetyną do rekreacyjnych używek? Z tego co się dowiedziałem to SNRI, ale mało danych o połączeniu tego z innymi narkotykami, czy występują jakieś negatywne i niebezpieczne interakcje?
22 stycznia 2022zaqzax pisze: Odgrzebuje ten temat, czy łączenie atomoksetyny z małymi dawkami MPH ma sens ?
Czy sama atomoksetyna byłaby równie skuteczna co MPH w ADD oraz dystymii ?
sama atomoksetyna mnie nie stymulowała, natomiast pozwalała ukierunkować bardziej skupienie, utrzymać je na dłuższy czas, polepszyła pamięć i kilka jeszcze mniejszych pozytywnych efektów. teraz metylofenidat z rana pozwala mi lepiej wystartować i zabrać się do pracy, lepsza wydajność fizyczna i poprawa nastroju. Atomoksetyna w sumie też pozytywnie wpłynęła na nastrój.
Podsumowując - MPH bym dorzucił do atomoksetyny w formie CR na początek w dawce 18 i zobaczyć jak to będzie przez 4-6 dni
Bo nie wiem jeszcze co myśleć o tym leku , na pewno lepiej się czuję niż biorąc edronax( reboksetyna ) , ale z drugiej strony HR^^ 100 nie schodzi ....
Fuzja - D5
Jaka jest odpowiednia dawka metylo poprawiająca nastrój?
19 grudnia 2022molina pisze: @zaqzax ja mam przepisane oba jednocześnie.
Posiada ktoś informację jak ma się leczenie Atomoksetyną do rekreacyjnych używek? Z tego co się dowiedziałem to SNRI, ale mało danych o połączeniu tego z innymi narkotykami, czy występują jakieś negatywne i niebezpieczne interakcje?
czy zapalenie bucha w weekend może mieć jakieś nieprzyjemne skutki?
tak samo czy przy melanżu z emka / koksem raz na kwartał (festiwal) też warto zrobić jakies 2-3 dni bez brania leku ? szukam info i nie mogę nigdzie znaleźć, a myślę, że taka wiedza byłaby tu przydatna :)
bardzo dziękuje za pomoc!
Z innej beczki, jak jesteś w procesie terapii, to standardowo przypominam, że nie powinno łączyć się ćpania (nawet marihuany) i leczenia. Albo jedno, albo drugie.
A co do emki/koksu, mogę tylko strzelać, więc podpinam się pod pytanie! Chętnie wysłucham kogoś mądrego/z doświadczeniem.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.