Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3542 / 577 / 1
Próbowałem folię ale tylko żarówka okazała się być optymalnym rozwiązaniem najmniejsze straty i najlepsza kontrola
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1494 / 239 / 0
Ludzie czasem pytają jak wyczyścić żarówę zjaraną. Próbowałem kilku sposobów ale skuteczny okazał się dopiero ten - nasypać do środka trochę piasku, dodać trochę wody i cierpliwie mieszać kręcąc szkłem za pomocą nadgarstka. Pewnie jeśli użyć wrzątku albo zamiast wody ocet czy coś podobnego efekty będą szybsze.
  • 780 / 178 / 0
Soda kaustyczna i woda. To wyżre wszystko, no prawie. Czysciłem w ten sposób meth pipe.
  • 3542 / 577 / 1
Też czytałem o żrących zasadach, znaczy Kreta trzeba użyć :p
Jednak nie problem wziąć nową żarówkę...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1494 / 239 / 0
Ja używam "profesjonalnej" żarówy ze sklepu, taką zwykłą bym dawno wyjebał i zmienił na nową.
Czyściłem sporo dojechanych rzeczy za pomocą zwykłej sody oczyszczonej i octu, kiedy je połączyć następuje dość spektakularna reakcja ale ze szkłem nie próbowałem. Jednak mieszanie piasku z wodą jest całkiem skuteczne tylko trochę trwa, nie miałem styczności z sodą kaustyczną, wierzę że daje radę. Kret pewnie tak samo, zwłaszcza zalany wrzątkiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.