Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 5 / 0
A widzicie tu was zaskoczę i udowodnię że chuja się znacie :D
Pewnego razu miałem przeklętego skręta. Poszedłem do lekarza rodzinnego który widział mnie pierwszy raz w życiu i opowiedziałem o swoim uzależnieniu. Dostałem opakowanie 10 tab Tramalu 200mg, co nie ukrywam bardzo pomogło dotrwać mi do kolejnej paki oxykodonu.

Innego razu wybrałem się do lekarza psychiatry z monaru i otrzymałem 2 opakowania relanium (oraz skierowanie na detoks).

Nie wiem dlaczego niby lekarz miał by nie przepisać czegoś co ulży pacjentowi w jego cierpieniach? Można na dowód wziąć ze sobą opakowania opiatów które bierzecie żeby się uwiarygodnić.
Odczytam wiadomość zaszyfrowaną 🔗kluczem PGP
https://keys.openpgp.org/search?q=tigerade76%40gmail.com
  • 3245 / 622 / 0
Ja tu uzupełnię że tytuł wątku jest CZY DA SIĘ, jak lekarz jest wyrozumiały i zrozumie po widoku pacjenta że wszystko jest na spokojnie to "da się". To zależy od konkretnego doktorka który sam najlepiej wie jakie ma własne uprawnienia. Jakby dostawało się z miejsca, od razy na życzenie, to nikt by nie pytał o to na forum. IMO
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
30 lipca 2022MaryJayDu pisze:
Wyczuć lekarza i potrząsnąć sakiewką. Stary, sprawdzony sposób...
o toto, jest prawda toto.
Lekarz tez czlowiek, wypic musi i zakonsic.
Wyczyc trzeba jak najbardziej,
Pani w wieku 62lat w moherowym bereciku nigdy ci nic nie przepisze, ale mlody ukr na dorobku - duza szansa.
Tylko musisz miec dosc duzo najwazniejszej rzeczy - piniendzy. Czasami sie nie oplaca, diler wychodzi taniej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.