Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Co ile polewacie?
  • 3 / / 0
Ja polewam tak co 1.5h po 1ml a dzien zaczynam od 3ml. Nie polecam polewać przed snem ; D

Scalono — 🦆

Ogólnie przepiłem już z 5L tego płynu.Robiłem badania wątrobowe te najdroższe ze szczegółami i nic mi nie ma. Jedyny minus jaki zoopserwowałem to bóle nóg ale przez wypókiwanie się wapnia w organizmie. Tak pisze dla zainteresowanych tematem. Jesli ktos ma jakies pytania smiało pisać.
  • 366 / 109 / 0
Ja polewałem max do 3,5ml , powyżej tracę przytomność. Do stymulantów mniej wystarczy (np. 1,5-2ml) , żeby fajnie działało.
"Life pain always sexy"
  • 3 / / 0
Od picia BDO stan mojej cery stał się tragiczny. Trądzik przeszedł w duże ropne zmiany podskórne. Od dermatologa dostałem izotek. Niestety dalej popijam choć mniej i robie przerwy. Jest troche lepiej. Jest jakiś sposób aby zminimalizować wpływ na cere?
  • 5039 / 863 / 0
Ja piłem rok temu BDO . Było spoko z tydzień, może 2 ale potem uboki zaczęły przeważać.
W tym roku raz przerobiłem butle giebla i raz GHB .
I giebel też mi już nie służy.
GHB jedynie mogę jeszcze wypić.
Najgorzej w tym BDO to mi dokuczał wpływ na mięśnie. Stały się jakby wiotkie a że pracuje fizycznie to po pewnym czasie zaczęło mi nawet chrupać w kręgach szyjnych .
A kolana zostały obciążone tak jakby mięśnie nie chroniły stawu .
Uznałem To za dosyć niebezpieczne zjawisko i zrezygnowałem. .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.