Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 5 / 0
Orientujecie się może czy w przychodni Aspot wypiszą MM jeśli powiem, że jestem osobą uzależnioną po terapii? Czy lepiej przemilczeć fakt uzależnienia? Mam jakieś kwity od psychiatrów starsze, ale chyba nie mam żadnych kwitów, które nie wspominałyby przy okazji o nadużywaniu różnych substancji
adhibe rationem difficultatibus
  • 18 / 2 / 0
W warszawie na pradzie sprzedawali s-lab 18% sweet berry kush za 9 złotych/gram. Jak sie od sebixa brało za 50 pln to aż się wierzyć nie chce co oni tam w tych aptekach teraz odjaniepawlają xD. Na miejscu oczywiście kolejka ziomalów i wszyscy po ziółko na przecenie
  • 1880 / 304 / 0
Bardzo dobrze, podoba mi się cenowa tendencja. Dobrze przeceniony też leciał susz Canopy growth 20 bakerstreet mam w szufladzie 25g tego cuda
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2244 / 381 / 0
ostatnio nabyłem susz Sour Diesel. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Mam również Bakerstreet i nie wiem skąd takie zachwyty nad nim - chyba, że ktoś lubi uczucie "stoned" i leżenie na kanapie. dobra jedynie na wieczór. Sativki dają jednak więcej kreatywności, chęci do działania i podnoszą na duchu. Indici upierdalają.
  • 12452 / 2421 / 0
Odwieczny spór, co lepsze... Kwestia preferencji. Ja staram się mieć wiele odmian na różne okazje i lubię wszystkie.
Ci producenci medycznej mogliby się pokusić o jakieś nowsze odmiany, bo przykładowo Sour Diesel, to bardzo dobry, ale jednak odgrzewany kotlet. Jest masa nowoczesnych odmian z zaskakującym czasem działaniem, a w aptekach w dużej mierze klasyka. Niby jednak ma to służyć do leczenia, nie zabawy więc nie można się czepiać ; )
  • 1880 / 304 / 0
06 maja 2025mietowy3 pisze:
ostatnio nabyłem susz Sour Diesel. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Mam również Bakerstreet i nie wiem skąd takie zachwyty nad nim - chyba, że ktoś lubi uczucie "stoned" i leżenie na kanapie. dobra jedynie na wieczór. Sativki dają jednak więcej kreatywności, chęci do działania i podnoszą na duchu. Indici upierdalają.
Logiczne, że wybieram odmiany których działanie mi się podoba.
Tzn upierdalającego kanapowca, indyka. Ave Cg 20 ave aurora 20
SD to akurat s-lab raczej unikam bo S-LAB przegrywa z każdym innym medykiem na przedbiegach.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2244 / 381 / 0
dziwi mnie gloryfikacja tej odmiany i jaranie tylko jej.
  • 3 / / 0
Jaką odmianę polecacie na wyjście do ludzi, impreza żeby nie zamulać ale też nie dostać ataku paniki ani nie schizowac bo w tym to jestem dobry 😎, pzdr
  • 12452 / 2421 / 0
Jack Haze / Jack Herer.
  • 2244 / 381 / 0
Popieram, czyli Red nr 2. Sour Diesel też dobry.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".